Dali bi netko mogao uzradit web-stranicu
Potrebna izrada web stranice
- poruka: 26
- |
- čitano: 6.348
- |
- moderatori:
Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja bih ovo protjerivao sa foruma, ali po MAC adresi.
Prvo, naziv teme je u suprotnosti sa pravilima foruma, moraš specificirati o čemu se radi. A da ne govorim o ovome č, boli.
Drugo, nisi rekao kakvu stranicu, što i kako, dinamičnu ili statičnu, baza podataka da ili ne...
Treće, džaba ti neće niko raditi, koliko plaćaš? Pomoći ti možemo, ako ti nešto nije jasno.
Sve bi to bilo ok, ali tri godine si na forumu...
I ja bih trebao napraviti web stranicu, oglašavao bih svoje apartmane, koliko to košta kad bih dao napraviti?
I ja big trebao napraviti web stranicu, oglašavao bih svoje apartmane, koliko to košta kad bih dao napraviti?
Opet, premalo informacija. Da li želiš običnu stranicu na kojoj piše broj telefona, adresa, par slika i to? Ili želiš stranicu da ti uređuješ sadržaj, dakle, uploaduješ slike svake sezone ili kako to ide, ne znam.
ja bih ubacivao slike poslje i stavljao informacije (updejtao bih stranicu)
Evo ti okvirno http://www.sezona.hr/cjenik/
uglano.stranica gdje bih stavljao vijesti iz sporta
Uh, misliš sportski portal?
Ja sam završio programiranje jednoga, dobrovoljno, a kolega david dizajn. Radili smo za chvarka, ali nam se ne javlja.
Preporučujem ti da koristiš neki CMS tipa Wordpress ili Joomla. Uglavnom svi hosteri imaju mogućnost instalacije CMS-ova kroz CPanel u dva klika. Ostaje ti onda podešavanje, ali to je sve lako.
Mogao bi izradit web stranicu al nemoze besplatno
Daljne informacije mozes dobit na Pm i sve cemo se dogovorit
Nije samo dovoljno napraviti web stranicu, već treba napraviti web stranicu koja generira zaradu. Stranice se rade da se poveća zarada i dođe do klijenta do kojih se drugaćije nemože doći. To generiranje zarade ima djelom veze sa vrstom stranice koje radiš i koje tehnologije koristiš, a sa druge strane i ima veze sa stvarima koje nisu direktno vezane sa samim kodom stranice i tehnologijama koje koristiš, već sa naćinom kako ćeš generirat promet.
Nemoj me krivo svtait đaba tebi ljepa tip top stranica, ako ona ne generira zaradu, ako trebaš pomoć javi na PM, al neradim besplatno. Ljudi smo dogovorit ćemo se.
Ako trebate web stranicu slobodno se javite na PM.
Pozdrav!
Ja bih ovo protjerivao sa foruma, ali po MAC adresi.
ma struju bi mu isključio !!!
Također izrađujem web stranice efikasno i jeftino !
Za više informacija PM
Također izrađujem web stranice efikasno i jeftino !
Za više informacija PM
Također izrađujem stranice ali skupo, jer moja parola je 'koliko para toliko i muzike' .
Također izrađujem stranice po zapadnjačkim cijenama. Jer moje znanje je skupo i dugo stjecano.
vrlo jeftin web = free cms + ukradena tema (torrent) + hrpetine modula/pluginova, a to onda dalje znači:
1. odvratno sporo učitavanje (>=4s)
2. strašno opterečenje za hosting
3. potpuno neznanje autora (često sebe naziva i web developer i web dizajner i SEO stručnjak) ukoliko je potrebno nešto prilagoditi
4. bijes naručitelja, jer i nakon X tjedana nema dobar web, stalno se nešto ne može ili nije kako je naručeno...
ALI, dragi naručitelju, to ti je web za 500kn...
pozz!
vrlo jeftin web = free cms + ukradena tema (torrent) + hrpetine modula/pluginova, a to onda dalje znači:
3. potpuno neznanje autora (često sebe naziva i web developer i web dizajner i SEO stručnjak) ukoliko je potrebno nešto prilagoditi
4. bijes naručitelja, jer i nakon X tjedana nema dobar web, stalno se nešto ne može ili nije kako je naručeno...
pozz!
Upravo tako
Ne vjerujem da bi radio jeftino ako sjedi za kompom i radi ovakvo nešto ;)
Ili sam možda u krivu?
Nije mi namjera bilo koga blatiti, ali ljudi koji ne cjene svoj rad ne mogu očekivati da će biti cjenjeni od drugih ljudi.
Najbolji framework
I najbolji code editor
pozz!
Nemojmo uaboraviti ni haker koji redovito u takva rijepenja ugrađuju svoje ulaze na mala vrata, pa kad se postavi pitanje sigurnosti kuku lele.
Evo ti okvirno http://www.sezona.hr/cjenik/
Svidja mi se ova tvoja sezona! :)
Tko je voljan izraditi stranicu u Joomli, dizajn je pripremljen znaci treba ga ubaciti na joomlu.
Stranica je vrlo jednostavna bez puno kompliciranja, jednostavno informacije o firmi i tu i tamo poneka slika, kontak forma....
Naravno ne besplatno. Cijena po dogovoru
Joomla? Nitko...
Joomla? Nitko...
Pa moze i neki drugi CMS ne mora bit bas Joomla.
Bitno da je CMS.