Pomoc oko html staticne stranice

poruka: 8
|
čitano: 2.290
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozdrav imam problem sa html om . Htjeo bi napraviti staticnu stranicu na Wordpressu gdje bi se pokazivalo svi dji koji sviraju na stranici 7 radiju.

Popis bi sadrzavao sliku i ime osobe i kad je online mislim kada pusta program a kada bi korisnik dosao na tu stranicu i kliknuo misem na željenog dja otvorio bi se meni sa daljnim podacima tipa kontakt stranica i nesto o dju.

Zanima me dali zna neko to napravit i koliko bi racunao za to.

Hvala unapred

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Pomoc oko html staticne stranice

To nema veze sa HTML-om i to se preko HTML-a nemože napraviti takve se stvari rade na potpuno drugaćiji naćin.

12 godina

Wordpress stranice podržavaju html.

very enraged dude.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Wordpress nije HTML stranica on je nešto drugo. To isto nije HTML stranica već jednostavno mogućnost prikaza. WP je pisan na serverskom kodu koji će dati kako rezulztat dati "HTML" stranicu. Točnije korisnik će je vidit ko HTML stranicu, ćak ako se i pogleda kod takvih stranica vidjet će se njihov HTML kod ne serverski dio koda.

HTML stranice su namjenjene samo prikazu sadržaja ne i funkcionalnosti. Ako ih gledamo anatomski one su samo kostur. To što je nešto prikazano kako HTML ne znaći automatski da je to i  HTML. Preko serveskog koda je moguće napraviti da se uopće ne može skužiti da je server izgeneriro stranicu popuno automatski, od sadržaja do izgleda. 

HTML za izradu stranica nije dovoljan on je nužan i bez njega se nemože no stranice koje su rađene samo na HTML kodu nemogu apsolutno ništa. Dizajn se da napravit postoje ekvivalenti za HTML kod, al ćemu sve rućno pisati i prepravljati. Exterrni CSS je tu za te stvari promjenim jednu liniju koda u njemu i cijeli sajt je ažuriran bez obzira od kolko se HTML stranica sastoji.

Ako trebam Kontakt formu napravit kako treba da bude sigurna i stabilna već tu treba uporaba serverskog koda. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.12.2012 22:26 (NoorMomento).
12 godina
NoorMomento kaže...

Wordpress nije HTML stranica on je nešto drugo. To isto nije HTML stranica već jednostavno mogućnost prikaza. WP je pisan na serverskom kodu koji će dati kako rezulztat dati "HTML" stranicu. Točnije korisnik će je vidit ko HTML stranicu, ćak ako se i pogleda kod takvih stranica vidjet će se njihov HTML kod ne serverski dio koda.

HTML stranice su namjenjene samo prikazu sadržaja ne i funkcionalnosti. Ako ih gledamo anatomski one su samo kostur. To što je nešto prikazano kako HTML ne znaći automatski da je to i  HTML. Preko serveskog koda je moguće napraviti da se uopće ne može skužiti da je server izgeneriro stranicu popuno automatski, od sadržaja do izgleda. 

HTML za izradu stranica nije dovoljan on je nužan i bez njega se nemože no stranice koje su rađene samo na HTML kodu nemogu apsolutno ništa. Dizajn se da napravit postoje ekvivalenti za HTML kod, al ćemu sve rućno pisati i prepravljati. Exterrni CSS je tu za te stvari promjenim jednu liniju koda u njemu i cijeli sajt je ažuriran bez obzira od kolko se HTML stranica sastoji.

Ako trebam Kontakt formu napravit kako treba da bude sigurna i stabilna već tu treba uporaba serverskog koda. 

Ne trebaš mi objašnjavati kao tukcu jer znam ja i mnogo više. Čovjeku samo htio reći da je ovo što njemu treba izvedivo u wordpressu tako da ne plaća stotine kuna za pola ure posla.

very enraged dude.
14 godina
neaktivan

{#} moje isprike nije bilo tebi pona osob namjenjeno već općenito. Dosta ljudi (poćetnici) misle da se sve da sa samo HTML-om napravit i znaju krivu terminologiju korist. Takav sam i ja bio dok nisam sazno da postoji serverska tehnologija.

15 godina
neaktivan

ok cek malo sad kak da ja to onda napravim bez muke i previse dizanja prasine mislim to vrtim ko podlogu za cjeli sajt a meni treba samo jedna stranica nadam se da ste me razumjeli

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Web dizajn nije samo mi daj to žuto to crveno i mirna bosna. Da se to tako napravit no onda dolazimo do problema kolka mi je statistika sajta, zašto mi to nije posjećen i drugih piatnja koje takav dizajn povlaći za sobom.

Postoje alati  no oni nisu gotovo riješenje bilo da se radi o Opensource sustavu ili Costume sustavu. Postoje određene pred radnje koje se moraju nparaviti prije pisanja prve linije koda, od izbora palkete boja i fonta kojima se mogu prenositi određene subliminalane poruke. Također ovisi o funkcionalnosti koju sama stranica treba imati. Dali mora imati implementaciju ili integraciju sa sociujalnim mrežama, dali sama mora voditi određene oblike internet marketinga poput SEO (Search engine optimization), te koje sve procese web stranica može automatizirati i samostalno obavljati?

Ima tu jako puno stavki, a to nije meni samo treba dizajn, a poslje zašto nema ovo ili ono, te zašto mi sajt nije posjećen. 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice