PhpBB Pocetnik

poruka: 5
|
čitano: 1.841
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
phpBB Pocetnik

Prvo veliki pozdrav iz Bosne narode {#}

Vec duze vrijeme zelio sam uraditi nesto poput ovoga i odlucio sam ja i drug kupili smo hosting domenu i sve to sta treba,ali naravno kako kazem pocetnici smo...jedan nam je covjek pomogao pri instalaciji i to je to sada sve moramo sami ali kako???{#}Forum je u vezi jedne online igre Cabal Online,posto na svakoj online igri postoje klanovi ili guildovi tako imamo i mi,i naravno trebamo i forum.E sad najveci nam je problem gledao sam na oficialnom forumu od phpBB kao zakrpe ili kako vec zovete sve sam to lijepo skinuo sto bi zelio ali kako instalirati?Ja znam logovati se na server ali kako sve to ubaciti na forum da radi???Verzija foruma je najnovija 3.0.8 i naravno kad instaliras imas originalni default skin to smo isto nekako promjenuli.Htjeo sam dodati npr. kada pravis profil da mozes staviti facebook profil,twiter,youtube, i neke opcije za admina sve sam skinuo ali neznam kako dodati.Ako bi itko mogao pokazati mi poput slika nekih ili tacno objasniti klikni tu i to ...itk BIO BIH PUNO ZAHVALAN STVARNO NA POMOCI pokazacu vam na slikama tacnije sta bih zelio promjenut i naravno to kako bih dodao par opcija na sam forum (to mi netko mora objasnuti) UNAPRIJED ZAHVALAN NA POMOCI

link mog foruma http://www.basher-guild.com/

slika 1 slika 1
slika 2 slika 2
slika 3 slika 3
Pistoleros
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.5.2011 21:52 (Pistoleros).

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: phpBB Pocetnik

evo sto znam

3 slika: to bi trebao naci u admin panelu

2 slika:

pozadina nije prikazana na cijelom zaslonu   -> meni je u operi normalno     provjeri zoom na browseru....ili CTRL+mici ono srednje na misu sto se vrti^^

brisanje tko je skin uradio to moras otici u ftp pod footer koliko se sjecam

micanje Board Index -> pa vidi na svakom phpbb forumu to je normalno   (stvarno se ne isplati trositi vrijeme trazeci kako ovo maknuti)

za search i povecanje/smanjivanje fonta hmm provjeri u admin panelu jeli imas tu opciju ako ne moras editirati kod.

Savjet: za sve sto trebas samo napisi na engleskom u googlu to ja radim kada mi treba nesto kao:

"how to remove phpbb logo"

"how to edit phpbb footer"

itd...

14 godina
neaktivan
PhpBB Pocetnik

E hvala ti drug idem bas vidjeti za ovo kako si rekao javim ti se opt tu ako sta zapne {#}

Pistoleros

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: PhpBB Pocetnik
sada nista nevalja htjeo sam instalirati neki mod i pazi sta uradi,nemogu se cak ni na forum logovati niti ga vidim

SQL ERROR [ mysql4 ]

Access denied for user 'basher'@'localhost' (using password: YES) [1045]

An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.
Pistoleros
14 godina
protjeran
Re: PhpBB Pocetnik

za phpbb mod trebas editirati kod a za to trebas makar nekog znanja,ali za razliku od phpbb   SMF forum ima modove koje lako instaliras samo moras paziti koje verzije podrzava mod.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice