Prvo veliki pozdrav iz Bosne narode
Vec duze vrijeme zelio sam uraditi nesto poput ovoga i odlucio sam ja i drug kupili smo hosting domenu i sve to sta treba,ali naravno kako kazem pocetnici smo...jedan nam je covjek pomogao pri instalaciji i to je to sada sve moramo sami ali kako???Forum je u vezi jedne online igre Cabal Online,posto na svakoj online igri postoje klanovi ili guildovi tako imamo i mi,i naravno trebamo i forum.E sad najveci nam je problem gledao sam na oficialnom forumu od phpBB kao zakrpe ili kako vec zovete sve sam to lijepo skinuo sto bi zelio ali kako instalirati?Ja znam logovati se na server ali kako sve to ubaciti na forum da radi???Verzija foruma je najnovija 3.0.8 i naravno kad instaliras imas originalni default skin to smo isto nekako promjenuli.Htjeo sam dodati npr. kada pravis profil da mozes staviti facebook profil,twiter,youtube, i neke opcije za admina sve sam skinuo ali neznam kako dodati.Ako bi itko mogao pokazati mi poput slika nekih ili tacno objasniti klikni tu i to ...itk BIO BIH PUNO ZAHVALAN STVARNO NA POMOCI pokazacu vam na slikama tacnije sta bih zelio promjenut i naravno to kako bih dodao par opcija na sam forum (to mi netko mora objasnuti) UNAPRIJED ZAHVALAN NA POMOCI
link mog foruma http://www.basher-guild.com/