PHP Pomoć oko stranice (Download, Upload, Paypal)

poruka: 2
|
čitano: 1.111
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Hitno Trebam pomoć oko php i izrade stranice, naime dizajn sam većinom napravio kako bi trebalo izgledati, stranica se sastoji od korisnika, svaki korisnik
mora imati mogućnost uploadati mp3 pjesmu i staviti opis,naziv title, rubriku u koju je stavlja (Music/ Pop,Jazz ..., i cjenu prema kojo će je prodavati (Strana valuta USD).
S time da drugi  korisnici na stranici imaju mogučnost kupovanja tih istih uploadanovih pjesama, s time da mora biti i download koji će se naplačivat 2 - 3 $.
Napravio sam i registraciju i login, ali ovo mi ostalo neide nikako, neznam jel treba na serveru biti poseban folder upload i tamo stavljati pjesme korisnika
a kako znati kad povuči koje pjesme od korisnika da mu budu vidljive kad se ulogira?!!Tražio sam neke skripte ali nisam naišao na nešto slično previše komlicirano.
Ako mi može tko pomoći, bio bi mu zahvalan. Hvala svima{#}
Evo trenutnog izgleda stranice:

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.7.2013 10:28 (DJ Mike).
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imaš nekoliko opcija. Najjednostavnija je da stavljaš pjesme u folder i vodis evidenciju u pjesama u bazi (tamo i fizičku lokaciju pjesama).

Isto tako onda u bazi napravis evidenciju koliko je koji korisnik kupio pjesma ili što već.

0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice