Treba mi ispis <input type="text" /> elementa na stranici ovisno o odabiru broja iz <select> izbornika - ako se izabere 4 ispišu se 4 polja za unos. e sad to bi htio da se odvija na način da se nakon ispisa tih polja ne izbrišu podaci upisani u ostala polja iznad na toj stranici koja nemaju veze sa odabirom broja.
PHP ispis elemenata stranice ovisno o odabiru br.?
- poruka: 3
- |
- čitano: 1.134
- |
- moderatori:
Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Treba mi ispis <input type="text" /> elementa na stranici ovisno o odabiru broja iz <select> izbornika - ako se izabere 4 ispišu se 4 polja za unos. e sad to bi htio da se odvija na način da se nakon ispisa tih polja ne izbrišu podaci upisani u ostala polja iznad na toj stranici koja nemaju veze sa odabirom broja.
Ja iskreno ne razumijem... mislim da bi jedan screenshot pojasnio sve (ili slika u paintu, sta god).
Sto se tice "da se podaci ne brisu iz polja ako su prijasnje upisani", se moze uraditi u PHP-u, samo u html tag, vrijednost value, moras staviti $_POST['whatever']. Ovo je samo ideja, ako je potreban kod i primjer, rado cu napisati, samo javi.
PHP se za "pamcenje u formama" veoma rijetko koristi. JS je mnogo prakticniji za taj posao.
Nakon odabira broja 1 sa drop-down menia ispisalo bi se jedno polje za unos. s obzirom da se polja popunjavaju odozgo prema dolje što je veoma logično, ova dva polja isnad bi trebala ostat popunjena i nakon odabira broja. u php-u se to obično radi tako da se nakon odabira tog broja stranica ponovno očita pa se podaci u poljima obrišu. pretpostavio sam da će trebat JS i onChange function. ako je tako, bacam se na proučavanje ...