Imam jedan problem koji ne znam riješit, pa vas molim za pomoć.
$(function() {
$.get('korisnici.php',{},function(data){
var tablica = '<table id="korisinicitab"><th width="26%">Korisničko ime</th><th width="26%">Tip</th><th width="26%">Aktivan</th><th width="10%" class="nobg"></th><th width="10%" class="nobg"></th>';
$(data).find('korisnik').each(function(){
tablica = tablica + '<tr>';
tablica = tablica + '<td>' + $(this).attr('kor_ime') + '</td>' + '<td>' + $(this).attr('tip') + '</td>' + '<td>' + $(this).attr('aktivan') + '</td>' + '</td>' + '<td><button id="spremikorisnika"> Spremi </button></td><td><button id="brisikorisnika" value = "' + $(this).attr('kor_ime') + '"> Briši </button></td>';
tablica = tablica + '</tr>';
});
tablica += '</table>';
$('#korisnici').html(tablica);
$('button#brisikorisnika').click(function() { var kor = $(this).val(); $.post('korisnici_obrada.php',{'akcija':'brisiKor', kor_ime:kor},function(result) { // ovdje dohvati ažurirane podatke }); }); });});
Znači, imam 2 php skripte - korisnici.php koja ispisuje korisnike u xml formatu i korisnici_obrada.php kojoj se prosljeđuje parametar kor_ime što je id_korisnika i u skripta samo obriše red iz tablice gdje je id=kor_ime.
Ono što bih ja htio je kad obrišem nekog korisnika da ne moram refrešat stranicu da dobijem novo stanje, već da klikom na obriši, obrišem korisnika i dobijem ažuriranu tablicu.
$('button#brisikorisnika').click(function() { ... });
Pokušao sam unutar te funkcije samo ubaciti isti kod kao gore, gdje dohvaćam podatke prvi put, ali tako radi samo kod prvog obrisanog korisnika i dalje ne ide...