Joomla - početnički problemi

poruka: 9
|
čitano: 2.416
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
instalirala sam jučer joomlu, totalni sam početnik ali me taj program jako zanima pa se nadam uz pomoć googla i foruma nešto i sama naučit ... naime, jučer mi je prilikom ulogiravanja najnormalnije bio control panel otvoren i lijepo sam mogla sve mijenjati... a danas kada se ulogiram ispadne mi ovo (slika u privitku) i nigdje mi ne nudi mogućnost ulaska na upravljačku ploću da mogu uređivati stranicu ... hvala svima koji pomognu !

0 0 hvala 0
14 godina

Idi na localhost/joomla/administrator sudeći po slici da bi trebala biti ta adresa.

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Evo mene opet ... sad imam drugi problem ...napravila sam pomoću artisteera template i sejvala ga u zipanom obliku i umetnula ga u joomlu i označila kao default...i kad odem na view page, otvori mi se totalno prazan ekran, sve bijelo bez ičeg tamo ... e sad, ja imam joomlu 2.5. a artisteer ga je stavio za nižu verziju jer mi 2.5 ne nudi ... ima li to možda veze ? iako je javio da je kao sve ok ... ?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ovo je printscreen prozora ... htjela bi da mi je default ovaj zadnji Viceban_Joomla.... no sad vidim da imam još jedan označen kao default i njega nemogu maknut pa da mi ovaj drugi bude default ... :/

0 0 hvala 0
14 godina

Taj drugi je administracijski predložak, tako da bez brige...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Joomla - početnički problemi
no ne mogu nikako obrisat ovaj svoj ... i dalje mi je prazna pozadina .. pokušala sam i u extension manageru obrisat ovaj svoj (koji je očito nekompatibilan sa joomlom 2.5.) ali ne mogu jer je označen kao default, a kad na njega označim ne nudi mi nigdje da ga mogu odznačit da više ne bude default ...
14 godina
neaktivan

Oznaći neki drugi kao defoltni i obriši ga. Također ga možeš obrisati ručno svi predlošci su u templates folderu (svaki folder drugi template samo folder obriši) i ručno ga iz baze. Sami templati za Joomlu trebaju imati određen php kod i određene resurse bez kojih neće radit. Probaj prvo optimizirat ovaj defoltni svojim potrebama.

14 godina
neaktivan
ne mogu ... imam 3 templatea....2 su admin a ovaj koji ja želim obrisat je onaj koji sam ja radila i nije kompatibilan ... on je već označen kao default i uz to je označen i 1 admin template kao default ... s tim da te admin templateove mogu mijenjat koji želim da mi bude default ali ovaj svoje ne mogu maknut nego je konstantno označen kao default i ne mogu ga maknut nikako ... s kojim programom vi radite templateove za joomlu 2.5 ? artisteer je prestar za ovu verziju....bar ovak koji ja imam ... :(
14 godina
neaktivan

opet ja :) sve sam sredila ... :) ali OPET neki problemi, jedno riješim a drugo se pojavi :( uspjela sam ubacit template ...ali sad mi se pojavljuju neka upozorenja (na slikici) .... ja sam isključila error report i nakon toga mi se više ne pokazuje.... no jel to ok ??

i gnjavim se cijeli dan sa ubacivanjem videa ... skinula sam ALL VIDEO i stavila enable ali mi nikako ne dopušta uploadat video nego samo slike ... pokušala sam i dodavanjem formata tamo na popis no ista stvar, samo slike mogu uploadat... piše mi cijelo vrijeme da je kao preveliki file i onda sam u postavkama stavila da je max 100 MB no ista stvar i dalje javlja da je preveliko... ima 15 MB ... u formatu je WMV .....

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.8.2012 21:06 (emolina).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice