Planiram kupit ovu knjigu, pa me zanima ima li je netko već da kaže dali se isplati kupit? Po meni se čini jako dobra knjiga, puno toga obuhvaća ali nažalost jako stara :( Tako bar kaže opis knjižara xD
Dali je lijepo objašnjeno sve? Ima li išta onako, slika ili je samo natrpan tekston i kodon knjiga? Jeli prestara? Hvala unaprijed...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
2003. g. mozda malo stara knjiga...
Haha 2003., i onda vidis poglavlje : Prilagođavanje stranice za dial-up veze xD
odi u Algoritam i nađi neku noviju knjigu
skini si u PDF formatu da ne moraš kupovat.
Ahh evo vidim i sam knjiga je stara, nema smisla... Ima li kakva do 300-tinjk kn, da je na Hrvatskom, obuhvaća bar HTML, CSS, Javasript? Ja sam gleda po raznin knjižarama, "prave" knjige nema nigdi :/ Ima neko nekakvu knjigu za preporučit?
One Algebrine dođu 500kn a čitam da ih se baš i ne isplati kupit... Znači nitko nezna??
Mislim da bi ti bilo najbolje učiti preko interneta. Kreneš od HTML-a i CSS-a, naučiš neke osnove, zatim nađeš neki gotovi Photoshop dizajn koji izrežeš i onda probaš preko HTML i CSS dobiti stranicu jednaku kao što je u Photoshopu, ako negdje zapneš, pitaš na forumu ili prosurfaš malo internetom. Nakon što uspiješ preko HTML/CSS dobiti dizajn jednak onome u PS (skineš nekoliko dizajna pa vježbaš), probaš u Photoshopu dizajnirati neki svoj (ima jako puno tutorijala za PS), zatim njega pretvoriš u HTML/CSS... Nakon što dobro shvatiš kako funkcioniraju PS, HTML i CSS, baciš se na naprednije stvari. Sama knjiga ti neće nešto pretjerano pomoći, upoznati će te sa nekim osnovama dok preko interneta možeš naučiti puno više. Sama tehnologija weba i dizajna se konstantno mijenja i potrebno je stalno učiti i proučavati, a takvih stvari nemaš po knjigama.
Ova knjiga te uvelike može naučiti nekim osnovama, ali u nekim stvarima zakazuje upravo zato što su se tehnologije znatno napredovale. Znači, iako je knjiga zaista odlična, ne bi ju trebao kupovati. Potreban joj je svojevrstan "update" koji se vjerojatno neće dogoditi.
Ova knjiga te uvelike može naučiti nekim osnovama, ali u nekim stvarima zakazuje upravo zato što su se tehnologije znatno napredovale. Znači, iako je knjiga zaista odlična, ne bi ju trebao kupovati. Potreban joj je svojevrstan "update" koji se vjerojatno neće dogoditi.
Nažalost :/ . Nema veze, w3schools.com je tu zato :D
Slažem se da je dotična knjiga preeeeestara, ali vidim gore komentar da knjige nisu potrebne, te da sve ima na webu.Istina, ali kvalitetna kniga sve obuhvati na jednom mjestu, bez guglanja, raznih blogova, postova itd.
Ako ti je ok znanje engleskog, lijepo odi na Amazon.com i potraži knjige o Css-u i Html-u.Pogledaj reviewove i odluči se za jednu koja ti to sve obuhvača.Poslije možeš jednu specijalno za napredniji Css, pa onda po želji Javascript, Php...
Naravno sve je to več napisano na internetu, ali smatram da je za početnika puno bolje da mu je sve na jednom mjestu.