filmski.net
Community review vaših web stranica
- poruka: 3.898
- |
- čitano: 812.201
- |
- moderatori:
Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
filmski.net
Fak jea?!
Sise tjedna?!
Neprofesionalno.
Dizajn dobar.
Fak jea?!
Sise tjedna?!
Neprofesionalno.
Dizajn dobar.
Pa ideja i je bila da bude neprofesionalno i zabavno :)
Sise tjedna?!
Neprofesionalno.
Nisu to bilo kakve sise, nego sise Monice Belluci
Cool stranica.
btw Escudo ovaj link u tvom profilu ne radi?
Stranica je ugasena jer radim re-dizajn, postat cu ovdije kad bude gotovo.
ja sam zainteresiran za razmjenu bannera (oglasa)....ponude na p.p
Evo zamolio bih zainteresirane da svojim prijedlozima, kritikama i pohvalama iznesu svoja misljenja te nam tako mozda i pomognu u poboljsanju nasega web-a.
Unaprijed se zahvaljujem na svim odgovorima! :)
Link: www.rz-gamers.com
Tamo gdje su top stories mi malo duže otvara, tj jedno pola min se otvara.
Malo mi ima previše svega, kao da je tportal i slično. Inače ok, nije prenapadno.
Tamo gdje su top stories mi malo duže otvara, tj jedno pola min se otvara.
Malo mi ima previše svega, kao da je tportal i slično. Inače ok, nije prenapadno.
Da slazem da ima mozda mao previse toga... razlog tome je bio ono ko neki pocetak pa daj da popunimo svakojakim sadrzajem web. Mislim da ce uskoro uslijediti lagana reorganizacija i izbacivanje nekakvih kategorija te se tako usmjeriti u samo par podrucja iz kojih bi davali informacije o nama, nasim planovima i kratkim vijestima iz svijeta IT-a.
Posebno mi se sviđa font (u Chrome-u super izgleda -kao da je urezan u stranicu hehe). Odabir boje također.
Hvala :D. Ma sa fonotvima sam imao problema, mislio sam koristiti ne-websafe fontove, ali većina ne prepoznaje naše "žđčćš". Valja pripazit na to
Evo..čisto da se nađe..
Evo jedna što radim Udruga Zvono, nije dovršena pa neće stalno biti u funkciji, tako ako naletite da je stranice u izgradnji to je zato što ju zaključam kad se ne radimna njoj... tekstovi i sve ostalo je samo demo zasad...
Evo i jedna stranica od mene. Više rađeno kao usluga za frenda. Znam da je kod od stranice totalna banana i dizajn malo zastario (vlasnik je htio nešto jednostavno, upadljivo i funkcionalno). Cijela stranica je sastavljena u Web Page Makeru.
Tekst koji se nalazi na samoj stranici je kopiran s njihovog starog weba, tako da ako ima nekakvih pogrešaka slobodno javite pa popravim.
Vrijeme ucitavanja od preko 20sec
Dovoljno da svi odu prije nego uopce vide stranicu
Prvo to rijesi onda dizajn i sadržaji
Sviđa mi se dizajn i kombinacija boja. Samo me smeta što nema header-a nego su reklame gore :)
Sviđa mi se dizajn i kombinacija boja. Samo me smeta što nema header-a nego su reklame gore :)
Zamišljeno je da na ljevu stranu ide logo a na desnoj je reklama.
Dizajna se ne želim ni doticati, ali "web za 700 kn"???
Ufff, imam brdo komentara na ovo, ali mi se sada ne da pisati. Možda ujutro kad budem odmoran. U svakom slučaju, katastrofa.
Nije loše, posebno mi se sviđa ovaj središnji dio, inače za background mi se čini da se dosta dugo učitava.I naravno treba izbaciti ovaj dummy text.
tražim osobu/partnera koji bi mi malo pripomogu pri jednoj web stranici...radim ju sam (baz cms-a) i trebam još jednog za web domenu (.net)
sve ponude isključivo na privatne poruke! ovdje ne gledam nikakve ponude.
tražim osobu/partnera koji bi mi malo pripomogu pri jednoj web stranici...radim ju sam (baz cms-a) i trebam još jednog za web domenu (.net)
sve ponude isključivo na privatne poruke! ovdje ne gledam nikakve ponude.
Aha, ti radiš web a netko drugi kupuje domene i hosting.
Zanimljiva ponuda
Promijeni onaj natpis mostarsko blato na slici jer izgleda nezrelo.
Ma i meni taj heder zadaje muke, toliko sam toga probao, nikako da sve upakujem, jer slova moraju biti zuta, pa kako god okrenem nikako dobiti pravu sliku