Pregled statistike nakon dva mjesec od otvorenja bloga (19.06.) :
Comodo je naposjecivani clanak?
To mora da (s)izgoreo busta posjete...namjerno
Dajte stavite recnziju noda32 plizzz
Danas je na nasu e-mail dosao sljedeci mail:
3 | ne treba |
---|---|
20 | ako je besplatno zasto ne |
0 | svakako vam treba |
0 | nokia...hmm? |
Javio sam se ljudima i kazu da je besplatno .
Evo mail-a:

Ikona 256x256
Ciljao sam na uocljivost i jednostavnost i imao sam na umu da ce biti prikazivana na raznim pozadinama na moitelu iliti teme. Slobodno pucajte svoja mislenja
@djigibao
Ovo je velicina na 256x256 na kojoj se sve vidi. Treba racunati da ce ova ikona dostici max. 128x128 ili optimalno 64x64 gdje se nista nece vidjeti tako da bilo kakav tekst ne dolazi u obzir
9 | Valja |
---|---|
1 | Ne valja |
Ovo je velicina na 256x256 na kojoj se sve vidi. Treba racunati da ce ova ikona dostici max. 128x128 ili optimalno 64x64 gdje se nista nece vidjeti tako da bilo kakav tekst ne dolazi u obzir
OK, onda malo boje promjenit radi buduceg izgleda Bloga (NOVI: http://gurus-test.blogspot.com/)
AG u neku narandjastu, a pozadina u sivkastu
THX
cisto prijedlog...
ako vam to vec prave za nokiu.. zasto onda da ne bude u stilu sa nokia ikonama??
Mozda ovako nesto (pokupio avatar od http://www.bug.hr/forum/user/geradeaus/38204.aspx)
Ljudi bi se zbunili jer je ovo ikona od "Adobe After Effects" programa.
EDIT: Evo prvi pokušaj izrade ikonice u 5min.
Sviđaju mi se ova slova i da ikonica nema oštre čoškove nego zaobljene,boja može biti i obrnuta,ma sve može biti drugačije ali ova slova samo da ostanu!
eh, baš smo peh jer su AVG uzeli česi ;)
Sviđaju mi se ova slova i da ikonica nema oštre čoškove nego zaobljene,boja može biti i obrnuta,ma sve može biti drugačije ali ova slova samo da ostanu!
Ovo nije lose trebalo bi malo poliranja i da je boja vise narandjasta i siva
EDIT:
Ikona 256x256
Ciljao sam na uocljivost i jednostavnost i imao sam na umu da ce biti prikazivana na raznim pozadinama na moitelu iliti teme. Slobodno pucajte svoja mislenja
Alo drugar, kako ide zavrsavanje ikone i Banera?
Oce bit sta od toga?
Pošto se time bavim malo duže vrijeme, uhvatio sam se izrade i ovo je ispalo :)
Ocijena:
14 | 5 |
---|---|
3 | 4 |
0 | 3 |
0 | 2 |
2 | 1 |
P U N O H V A L A !
P U N O H V A L A !
Nema problema ;)
@originalEXE
To si u PS radio ?
Jako lijepo je ispalo.
@originalEXE
To si u PS radio ?
Jako lijepo je ispalo.
CorelDRAW x5 - vektorsko crtanje
Hvala na pohvali.
Zamolio bi OriginalEXE ili nekog drugog ko se kuzi da mi da ove "sifre" za boju (treba mi za popunit neki zahtijev).
Neznam da li to moraju biti one boje sto ih ima Banner i Ikona ili...?
THX
BTW: molim ekipu sa bloga da pomogne ispunit ovaj formular jer se javio lik da mu posaljemo sve to kraja tjedna (formular, ikonu i baner)
Zamolio bi OriginalEXE ili nekog drugog ko se kuzi da mi da ove "sifre" za boju (treba mi za popunit neki zahtijev).
Neznam da li to moraju biti one boje sto ih ima Banner i Ikona ili...?
THX
BTW: molim ekipu sa bloga da pomogne ispunit ovaj formular jer se javio lik da mu posaljemo sve to kraja tjedna (formular, ikonu i baner)
Sad ću ja ispunit pa ti poslat.
Evo. Slobodno promjeni šta ne valja i dodaj neke stvari (ime prezime itd.)
http://dl.dropbox.com/u/20590482/nokia%20ovi%20store%20app.ods
Evo poslao sam covjeku sve samo nisam napisao osobne podatke (Ime, prezime, adresa, broj tel/mob) pa me interesira ostatak Admina Bloga sto da radimo (meni je bed ostavljat svoje osobne podatke)?
Evo maila:
Pozdrav,
informacije koje sam vas trazio (ime, adresa i broj telefona i ostalo) su mi potrebne kako bi otvorio publisher account za vas. One ce biti vidljive samo Ovi store Nokia timu koji nije u hrvatskoj.
U svakom slucaju ako radije ne bi dali te informacije mogu izdati aplikaviju pod svojim publisher accountom koji trenutno ima naziv Tomislav Curkovic.
Alternativa ovom gore je da generirate sami neke podatke te mi ih posaljete kako bi ih upisao prilikom otvaranja racuna. Kada aplikacija postane dostupna na ovi trgovini ja cu vam dati username i password za vasu aplikaciju pa cete vi ako zelite izmjeniti podatke u ispravne ako to zelite.
Ako odlucite izdati aplikaciju pod mojim accountom ne mogu vam dati svoj username i password jer su u igri jos nei aplikacije.
Odlično izgleda, testirat ću danas.
Mislim da svako ima 1GB prostora na njemu.