Instalirani Windowsi 10 na SSD 'C' uredno rade. Na 'D' je svašta nešto. Download, softveri, Backup projekata i sl. Na 'E' još ništa bitno. Dakle, redoslijed u Exploreru (je bio) C, D i E.
Matična je nešto počela štekati pa sam u komp koji ne koristim preselio hardove, napajanje i memoriju. Redom su uštekani u SATA portove 1, 2 i 3. Dakle, trebalo je biti kako u starom tako i u 'novom' kompu. Ali ne! Nakon paljenja kompa bešto su se apdejtali Windowsi i idem vidjeti radi li sve ok. Ne. Programi koji su bili na 'D' sada su na 'F' i naravno, svi shortcuti ne rade. Vidim i da je taj nekada 'D' koji je sada 'F'postao kao i 'C' -primarna particija?! Valjda bi trebao biti samo 'C' na kojemu je OS, butabilan i primarna particija. Hard 'E' postao je 'G'...
Osim toga, pojavili su se 'Disc 0', 'Disc 1', 'System Recovery' i 300 čuda! Mislim da mi nije rješenje samo promijeniti slova (desni klik...). U stvari, više nemam pojma kako da to dovedem u red! Od kud sad ovi 'Recovery, Diskovi 0 i 1 i sve spomenuto? trebam imati u Windows Exploreru klasiku kao inače, redoslijedom C, D, E i CD drive i ništa više! Nikakav Healthy, Recovery i sr@nja! Od kud mi to najednom??
Da nemam projekte na hardu odštekao bi ga, pokrio sa krpom i stavio u ormar! Izgubio sam danas cijeli dan na preslagivanje i onda još ova sranja! Nisam ni jeo! Umro bu'm! :D
Dajte mi helpajte da to riješim da ne počnem piti! :/
Thnx!
Evo snapshot pa zaključite i sami: