Windows live messenger

poruka: 5
|
čitano: 2.038
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Windows live messenger

Imam problema s instalacijom novog messengera. dakle, skinem ga sa msn.com, i po koracima ga instaliram, i kad ga ocu pokrenuti, javi mi puruku:

"A unhandled win32 exception occured in msnmsgr.exe [1644]. Just-in-time debugging this exception failed with the following error: No installed debugger has Just-in-time debugging enabled. In Visual Studio, Just-in-time debugging can be enabled from Tools/Options/Debugging/Just-in-time.

Check the documentation index for "just-in-time debugging, errors" for more information"

Ako netko zna rjesenje bio bi mu jaaako zahvalan :). Visual studio nemam na racunalu, ako to ikako pomaze, a nema ni prijatelj kojemu messenger normalno radi.

Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows live messenger

S ovim novim MSN-om ljudi imaju dosta problema, međutim, ja nisam imao nikakvih. Instalirao sam ga bez poteškoća i sve radi u najboljem redu. Kruže glasine da sve ovisi odakle si skinuo MSN, jer navodno, iako svuda piše da je to nova verzija MSN-a, neke verzije rade, neke ne. Ja sam MSN downloadao odavde. Probaj i ti, možda ti uspije.

www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Windows live messenger

ovaj novi msn sam probao i nikako me nije htio ulogirati, pa sam se vratio na stari.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
16 godina
neaktivan
Windows live messenger

Ja imam jedan problem kada uđem u instalaciju prolazi ona zelena traka i...Piše morate biti povezani na internet u čemu je stvar???Internet imam...

sa poštovanjem vaš crazy_frog
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows live messenger

imam i ja doma savršeno instliran najnoviji windows live messenger, no sada u zadnje vrijeme ga jako malo koristim jer sam instalirao program Digsby jer u njemu mogu imati različite IM accounte, mogu pratiti popularne socijalne stranice te vidjeti imam li novi email.

ako nekoga interesira može posjetiti ovu stranicu pa isprobati Digsby. za mene savršen program. sve na jednom mjestu.

1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice