Windows 7 neće skida update

poruka: 11
|
čitano: 4.715
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

do jučer mi je windows 7 skida update a danas mi se pojavi ovakava poruka (slika ). ne znam do čega bi moglo biti . pomagajte ljudi

slika slika
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.2.2009 14:22 (Fiksy).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

hitno mi triba!!! ljudi pomagajte

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Windows 7 neće skida update
Fiksy kaže...

hitno mi triba!!! ljudi pomagajte

Šta ti hitno treba, skidanje update-a je od životne važnosti Smijeh. Dobro ajde nakad jeste. Pogledaj pod Servisima dal imaš pokrenut servis za skidanje update-a.
"Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way." Charles Bukowski
17 godina
neaktivan

al ne znam kako se taj servis zove

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Servis se zove,zamisli WINDOWS UPDATE!Pogledaj da ti nije disejblan.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.2.2009 15:06 (F1-IVO).

0 0 hvala 0
17 godina

hm na screenshotu vidim arhiviran norton antivirus... tako spakovan antivirus obicno se nalazi na torrentima sto moze znaciti da je tvoj antivirus sa torenta skinut... a najnoviji virusi se upravo lijepe na antivirusne programe i rasparcavaju preko torenta... a velika vecina virusa prvo onemoguci windows update... sto bi na kraju znacilo da imas krasan i nov windows 7 virus :P

to je samo pretpostavka naravno... ne mora nuzno biti istinita... :)

hmmm...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

znam da se zove windows update al njega UOPCE NEMA!

0 0 hvala 0
17 godina

Ako ti je ga nema ili ako slučajno ga ne možeš pokrenuti, možda ovo pomogne

Ugasi "services" prvo

odeš na Start->Run i utipkaš "regsvr32 wuaueng.dll" ili "regsvr32 c:\WINDOWS\system32\wuaueng.dll"

pa nakon toga ih ponovno pokreni

"Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way." Charles Bukowski
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.2.2009 15:05 (dado2202).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

skinija sam antivirus s torrenta jer mi je nod32 zakaza. ali taj mi je problem bija i prije instalacije nortona skinutog s torrenta

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Windows 7 neće skida update
dado2202 kaže...

Ako ti je ga nema ili ako slučajno ga ne možeš pokrenuti, možda ovo pomogne

Ugasi "services" prvo

odeš na Start->Run i utipkaš "regsvr32 wuaueng.dll" ili "regsvr32 c:\WINDOWS\system32\wuaueng.dll"

pa nakon toga ih ponovno pokreni

nece pojavi se greska
greska(slika)
greska greska
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.2.2009 15:13 (Fiksy).
17 godina

Probaj s ovime, slijedi upute tamo

to je inače najčešći error kojeg baca windows update

ako ne pomogne ovo gore, evo još nešto, pa probaj.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.2.2009 15:22 (dado2202).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice