Win 7 msn now playing ne radi

poruka: 7
|
čitano: 1.617
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Imam problem koji me vec tjedan dana muci,naime nemrem nikak upalit onu opciju na msnu da mi pise kaj slusam,skinuo plugin za winamp i kad odem na msn i tam custom status i pise da nemam WMP i da moram instalirat.Kada odem na tu stranicu da instaliram onda pise da za win 7 nema WMP i da vidiim u win updateovima,a i tam nema!

Neznam vise kaj da radim

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.8.2009 22:58 (Fake_Alert).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Win 7 msn now playing ne radi
Fake_Alert kaže...

Imam problem koji me vec tjedan dana muci,naime nemrem nikak upalit onu opciju na msnu da mi pise kaj slusam,skinuo plugin za winamp i kad odem na msn i tam custom status i pise da nemam WMP i da moram instalirat.Kada odem na tu stranicu da instaliram onda pise da za win 7 nema WMP i da vidiim u win updateovima,a i tam nema!

Neznam vise kaj da radim

di si skinuo win 7?

01010100 01001001 01001111
16 godina

hmm a negdje jesam,neka stranica sa the onda neki pirat i luka neka Nevinašce

Zna se

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Fake_Alert kaže...

hmm a negdje jesam,neka stranica sa the onda neki pirat i luka neka Nevinašce

Zna se

da...zna se....a zna se i to da je to razlog zato sto ti ne radi...jer ocito je neki haker se malo igra sa tvojim OS-om...i pobrisao WMP.....probaj naci untouched verziju!...ili...cekk...posaljem ti link na PM!OCES 64 ili 32 bitnu verziju??

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.8.2009 11:56 (Tionio).
16 godina
neaktivan

Ja mislim da uopće ne možeš imati taj status sa winampom.Meni ne radi na XP-u.Jedino kada mi "now listening:" radi je kada slušam u WMP-u i iTunesu.Jedino ako postoji neki plugin za koji ne znam.

oko za oko,pasta za zube

0 0 hvala 0
16 godina
dncrmt kaže...

Ja mislim da uopće ne možeš imati taj status sa winampom.Meni ne radi na XP-u.Jedino kada mi "now listening:" radi je kada slušam u WMP-u i iTunesu.Jedino ako postoji neki plugin za koji ne znam.

da....to sam zaboravio rec, al njemu je sad problem sto on nema WMP...i treba mu  novi OS...a posto je glupi microsoft se sjetio malo zahebavat, onda je prestao imati na svojoj sttranici za skinuti win 7!

16 godina

Ma bedaki,sad niko nemre vidjet kaj ja slusam,pa to je strasnoPlač.Reinstall mi nepada na pamet,3 puta winse u 2 dana stavljao tak da mi je puna kapa winsa,nakon se odlucio za win 7.

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.8.2009 12:04 (Fake_Alert).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice