Pozdrav narode!!
Sigurno ima netko da to zna...please help!
Naime, instalirao sam USB stick IV (ZTE model: MF626 T). program se instalirao, pokrenuo, našao mrežu, registrirao se...sve 5. E ali kad stisnem "spoji se" ništa se ne događa. Uopće me ne doživljava. Sve do samog spajanja se odvija uredno... i onda šipak.
Zatim sam ja reinstalirao jednom pa drugi put pa dao frendu koji ima frenda koji sve zna i opet ćorak...pa se nije htio ponovno instalirati dok nisam u registryu obrisao ostatke...
Naravno da sam otišao u T-mobile i tamo je čovjek iz tehničke podrške (koji eto zna upaliti komp i eventualno stisnuti lijevi miš) testirao stick kod njih i tamo radi..
Inače prije sam imao instaliranu PCMCI karticu (koja se isto misteriozno prestala spajati na net iako nađe mrežu i čini se ispravna. Da mi je bar nju vratiti u život...). To sve sam deinstalirao (ja se nadam da nema ostataka). Skenirao sam i sa NOD-om i sa Malwarebytes-om i sve je čisto.
Imam Vistu 32
Lenovo T61
Trebam li aktivirati neke servise, nešto još pobrisati, neku molitvu izmoliti, otplesati kakav ritualni ples, prinijeti žrtvu...??? Ako itko ima ideju please help.
Treba mi taj mobilni net za posao a već danima muku mučim.
Eto ljudovi, hvala unaprijed