USB Controller Bandwidth Exceeded?

poruka: 6
|
čitano: 1.879
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran

Wtf? Pokazao mi se nekakav prozorčić, uopće ne razumijem što bi trebao značiti... Pogledajte priloženu sliku...

Try not to become a man of success but rather to become a man of value - Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.10.2008 11:52 (HappyD).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jel ti možda nekakva kamera ili nešto takvoga bilo uključeno u USB kada ti se to pojavilo?

To se zna dešavati ako imaš nekoliko uređaja ukopčano na USB hub. Problem ti nije u nikakvom hardveru, s te strane nemaš brige.

www.infinite-gamers.com ---> PC Gaming Community Don't you see their bodies burning Desolate and full of yearning Dying of anticipation Choking from intoxication

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: USB Controller Bandwidth Exceeded?
Danny_HR kaže...

Jel ti možda nekakva kamera ili nešto takvoga bilo uključeno u USB kada ti se to pojavilo?

To se zna dešavati ako imaš nekoliko uređaja ukopčano na USB hub. Problem ti nije u nikakvom hardveru, s te strane nemaš brige.

Ah, dobro je, samo da mi nije hardver crko :)
Inace, bilo mi je ukopcano 2 uredjaja direktno na maticnu, na ove portove sprijeda nista. Bili su utaknuti: moj USB stick i moja tipkovnica, mozda je stvar u tipkovnici, dobio sam ju jucer, ali zasto se onda nije nista pokazalo tad, nego tek sad?
Try not to become a man of success but rather to become a man of value - Albert Einstein
17 godina
neaktivan

Hmm... iskreno nisam čuo da se to događalo bez kamere ili nečega...

Probaj, iako ne znam koliko bi moglo pomoći, ukopčati memory stick u front panel.

Pa ako ti se ne pojavljuje taj error više onda je dobro, ako da, javi se.

A kakva je tipkovnica, jel neka koja bi uahtjevala više energije? (ako ima LCD ili je osvijetljena i sl.)

Jer isto tako može biti da ti jedan od USB uređaja ne dobija dovoljno energije...

I reci mi kakvu matičnu imaš? Ako imaš VIA chipset na matičnoj, trebao bi instalirati VIA 4 in 1 (Hyperion) driver.

www.infinite-gamers.com ---> PC Gaming Community Don't you see their bodies burning Desolate and full of yearning Dying of anticipation Choking from intoxication

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: USB Controller Bandwidth Exceeded?

Evo, zatvorio sam taj prozorčić i sad je sve u redu. Nemam niti sam ikada imao web-kameru. Matična je Asus M2N SLI, temeljena na nForce chipsetu. Tipkovnica nema LCD niti pozadinsko osvjetljenje, jedino što svijetli su one lampice za Num, Caps i Scroll Lock. Osim uobičajenog ima jedino 6 multimedijalnih tipki. Slika priložena.

Thx na pomoći!

Moja tipkovnica Moja tipkovnica
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.10.2008 13:37 (HappyD).
17 godina
neaktivan

Ispricavam se na otvaranju teme, ali imam isti ovaj problem pa nisam htio otvarati novu.

Pojavljuje mi se ista poruka, uglavnom pri igranju ili kada zavrsim sa igranjem CoD-a 4, iako zna cesto i pri ostalim igrama ili pri vecem opterecenju racunala.

Fenestro Vulgaris
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice