koristim trenutno windows vista home premium a htio bih prijeći na ultimate čisto radi fore i nekih detalja koje samo ultimatica ima ali me zanima dali neko ima iskustva da je bilo problema s upgradeom,ja sam na xp-u imao kada sam htio upgradeat pa mi je i registar bio obrisan tak da iako su mi sve datoteke ostale,igre i programe sam morao reinstalirati radi bolje funkcionalnosti a nebi to htio opet prolaziti jer imam stvarno dosta programa i igara na kompu, da napomenem da mi je home premium na sp2 rc a ultimatica na sp1
Upgrade viste
- poruka: 4
- |
- čitano: 1.454
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vista iz "kutije" ili Vista s Torrenta,ako je Vista s Torrenta,kad ideš reinstalirati Vistu u prozoru gdje traži ključ
ostavi prazno i stisni Next,na poruku koja se pojavi stisni NO i odaberi Vistu koju želiš u sljedečem prozoru.
Ja ti imam Vistu Ultimate SP1 sa svim nadogradnjama. Radi bez problema!!!
znam da radi ko urica imao sam je prije,ali kad je bila situacija za reinstal nakon pada sistema pa sam radi probe instalirao home premium pa sad samo razmišljam o upgradeu jer i ova jako dobro,brzo i stabilno radi i nemam prigovora,samo bih htio malo promjene....