Tune Up Utilities Registry Defrag stopped working

poruka: 8
|
čitano: 2.030
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran

Evo kako naslov teme kaže imam od danas problema sa Tune Up Utilities 2008. Nisam apgrejdao na verziju 2009 iako sam probao trial. Sad jednostavno ne radi Registry Defrag. Pojavi se poruka (vidi dolje screenshot) stopped working! Da li je ikako moguće zaobići ovaj problem ili ga se riješiti? Problem perzistira nakon obavljenog registry skeniranja i prije restarta računala da bi se optimizacija registrija uspješno obavila!

edit: eto screenshot!

sry

TuneUp Reg Defrag TuneUp Reg Defrag
They see it right, they see it well but they think this saves us from our hell
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.8.2009 7:48 (stoncin3).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Tune Up Utilities Registry Defrag stopped work
koji screnshot hehe ?
17 godina
neaktivan

Vjerojatno se radi o istom problemu kao i u mom slučaju - antivirus. Kada mi je uključen on-access scanning, onda se proces ne želi dovršiti. Ako isključim, sve je u redu.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
macak kaže...

Vjerojatno se radi o istom problemu kao i u mom slučaju - antivirus. Kada mi je uključen on-access scanning, onda se proces ne želi dovršiti. Ako isključim, sve je u redu.

meni defragmentira s uključenim i isključenim AV-om,a preporuka je da se isključi..ali ja se ne bi s tim zamarao..malo koristi od te defragmentacije registra..

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.8.2009 0:00 (seneka).
17 godina
neaktivan

ma imaš i drugih i to besplatnih alata koji su i bolji nego tuneup

npr glary utilities, auslogics registry defrag...

Bubamara na steroidima. # # # http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...

ma imaš i drugih i to besplatnih alata koji su i bolji nego tuneup

npr glary utilities, auslogics registry defrag...

koji je bolji ne znam..ali ako se već radi s bilo kojim,treba isključiti AV zaštitu u realnom vremenu za vrijeme trajanja defragmentacije registra i raditi ju  max jednom mj..
i to s s novim verzijama alata..

i kao što kažeš,glary utilities je potpuno besplatan,ima mogućnost nadogradnje,i radi svoj posao
samo oprezno s brisanjem praznih foldera,tu se može zeznut..

evo jedan priručnik za rad s njim http://priucnik.com/glary-utilities/

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.8.2009 7:21 (seneka).
17 godina
protjeran

Ako ga isključim (AV) opet isto... Sad ste me sjetili, vjerovatno je problem u Bit Defenderu, radi često frku s kompatibilnosti s ostalim programima na hard disku! Probati ću nakon triala pa ću javiti ako se defragmentacija može raditi bez Bit Defendera na kompu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Evo da se javim: problem sam riješio... Bit Defender Total Security 2010 BETA 2 je izazivao konflikte sa Tune Up Registry Defragom 2008 jer kada sam ga skinuo jer mi je trial dosadio nakon mjesec i više (traje 60 dana) Tune Up je proradio ponovo. Dakle sa ovom verzijom Bit Defendera ništa novo, kao i prije sve po starom; konflikti sa OS i/ili drugim softverom-barem to znam. Tnx svima na javljanju!!!Osmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice