kao što sve piše na naslovu.....trebaju mi ama baš svi svi driveri za navedeni laptop za win 7 32 ili 64 bita....dajte za oba dva bita
Treba mi drajveri za MSI CX600
- poruka: 11
- |
- čitano: 2.607
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
alooo ljudi zar još nitko nije ni pogledao
Ne bih te htio vrijeđat no zar stvarno ne znaš sam otići na službenu stranicu proizvođaća i poskidati potrebne drivere?
hhahah to sam i ja gledao ali nema driver za chipest, cameru, touch pad.... šta s njima
gledao sam po googl-u ali nema za kameru, a ni touch pad
nema link za skinut bokte...
hahhaha nisam ni skužil jer vidim da nema linka i onda automatski mislim da nema drivera.....xdd
a još me jedno zanima s kojim gumbom ja pokrečem optički pogon za instalaciju windowsa......jel automatski pokrene ili stiskam f2, delete, ili neš drugo.....i koji je gumb za ulazak u bios.....????
a još me jedno zanima s kojim gumbom ja pokrečem optički pogon za instalaciju windowsa......jel automatski pokrene ili stiskam f2, delete, ili neš drugo.....i koji je gumb za ulazak u bios.....????
zavisi od modela do modela. pise ti kad se upali racunalo na bios welcome screenu. u biosu podesis da moze bootat s optike. boot pokreces pritiskom na bilo koju tipku. nemoj trazit tipku na kojoj pise "any" :)