Gledajte svaku igur koju stavim u DVD Drive mi pc ne cita,sve se uspori i ne mogu nista,a sta je najbolje igre su originali ili kad otvori sve je sporo i nece otvorit instalaciju.Molim vas pomoziteee!!!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mozda rikava taj tvoj dvd drive
Nije zato jer je skuzi sa vremena na vrijeme,i neki informaticar mi je uspio inst mw2.
malo podataka, ali (ako je stariji kompjuter) probaj npr. ovo...provjeri da li ti DVD radi u DMA modu...
Otvori device manager (My Computer-Hardware-Device Manager) klikni na znak plus pored IDE ATA/ATAPI
controllers i dva puta klikni na primary IDE channel, pod advanced settings provjeri device jedan postavke,
vjerojatno je postavljeno na PIO transfer mode, postavi ga na DMA if available- isto ponovi i za secondary
IDE channel ako je u PIO modu...ukoliko ovo ne pomogne, u većini slučajeva pomaže reinstaliranje IDE kanala
koji ne želi prihvatiti DMA mode...desni klik na IDE kanal, zatim uninstall i pritisni OK...
restartaj računalo i pogledaj da li je IDE kanal prihvatio DMA mode...
Zna li tko kako instalirati igru koja je skinuta s bittorenta a ima dva CD-ea npr mercedes benz world racing
pojasni ti to malo..
al otprilike- raspakiraš ta dva CD-a da liče na ISO(ili već koji jeste)CD. Sad imaš 2cd-a, jelda? Onda s PowerISO, Demonoid,Nero,MagicDisc,(kojigod alat za mount disck) mountiraš oba CD svaki na svoj imaginarni CDčitač-u opcijama alata za mountiranje odabereš da ima dva ili više imaginarnih uređaja. Instaliraš s prvog CD, kad ta pita za drugi uputiš ga na drugi. Recimo, imaš tvoj stvarni DVD-na slovu E:/ a druga dva imaginarna na slovima F:/ i G:/..mount alat će ti prvi CD stavit na F: a drugi na G:
Komp je star godinu dana.
Nemrem to napravit,sta ka skinem igru i upisem svok key code oce onda bit isto ko da sam sa dvd-om inst?
Uspio sam instalirat, igra je bila Battlefield:Bad Company 2 LIMITED EDITION,ne znam di da nadem te dodatne bonuse oruzja.