Svaku igru koju ocu inst PC ne nade i uspori se...

poruka: 9
|
čitano: 1.407
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Gledajte svaku igur koju stavim u DVD Drive mi pc ne cita,sve se uspori i ne mogu nista,a sta je najbolje igre su originali ili kad otvori sve je sporo i nece otvorit instalaciju.Molim vas pomoziteee!!!!

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Svaku igru koju ocu inst PC ne nade i uspori s

Mozda rikava taj tvoj dvd drive

15 godina
neaktivan

Nije zato jer je skuzi sa vremena na vrijeme,i neki informaticar mi je uspio inst mw2.

16 godina
neaktivan

malo podataka, ali (ako je stariji kompjuter) probaj npr. ovo...provjeri da li ti DVD radi u DMA modu...

Otvori device manager (My Computer-Hardware-Device Manager) klikni na znak plus pored  IDE ATA/ATAPI

controllers i dva puta klikni na primary IDE channel, pod advanced settings provjeri device jedan postavke,

vjerojatno je postavljeno na PIO transfer mode, postavi ga na DMA if available- isto ponovi i za secondary

IDE channel ako je u PIO modu...ukoliko ovo ne pomogne, u većini slučajeva pomaže reinstaliranje IDE kanala

koji ne želi prihvatiti DMA mode...desni klik na IDE kanal, zatim uninstall i pritisni OK...

restartaj računalo i pogledaj da li je IDE kanal prihvatio DMA mode...

...kaos...
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.3.2010 20:30 (Jurra).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Zna li tko kako instalirati igru koja je skinuta s bittorenta a ima dva CD-ea npr mercedes benz world racing

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

pojasni ti to malo..

al otprilike- raspakiraš ta dva CD-a da liče na ISO(ili već koji jeste)CD. Sad imaš 2cd-a, jelda? Onda s PowerISO, Demonoid,Nero,MagicDisc,(kojigod alat za mount disck) mountiraš oba CD svaki na svoj imaginarni CDčitač-u opcijama alata za mountiranje odabereš da ima dva ili više imaginarnih uređaja. Instaliraš s prvog CD, kad ta pita za drugi uputiš ga na drugi. Recimo, imaš tvoj stvarni DVD-na slovu E:/ a druga dva imaginarna na slovima F:/ i G:/..mount alat će ti prvi CD stavit na F: a drugi na G:

IBM ( I Blame Microsoft)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Komp je star godinu dana.

15 godina
neaktivan

Nemrem to napravit,sta ka skinem igru i upisem svok key code oce onda bit isto ko da sam sa dvd-om inst?

15 godina
neaktivan

Uspio sam instalirat, igra je bila Battlefield:Bad Company 2 LIMITED EDITION,ne znam di da nadem te dodatne bonuse oruzja.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice