Sony ericsson c510 nedovršene poruka

poruka: 2
|
čitano: 518
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
SE C510 HITNO vraćanje nedovršenih poruka

Dobar dan,

nov sam u ovome, pa mi oprostite ako sam nešto krivo napisao ili stavio.

Imam jedan nesvakidašnji HITNI problem:
Na M2 memorijskoj kartici mobitela (SE C510) imao sam oko 500 nedovršenih poruka. Karticu bih normalno izvadio s vremena na vrijeme kako bi na nju (preko onog Card Reader-a) stavio glazbu (jer mi u zadnje vrijeme PC ne prepoznaje niti ne reagira na spajanje mobitela preko USB kabla) i sve bi i dalje bilo tu. Glazbu bi prenio i poruke bi i dalje bile tamo gdje jesu, u nedovršenom.
Danas sam mobitel resetirao pomoću glavnog reseta i prije toga sam izvadio memorijsku karticu, no kada sam ju vratio, sva glazba je bila na njoj, a sve te nedovršene poruke nisu.
Ponovno sam karticu stavio u Card Reader i pregledao ju cijelu i u folderu system pod messaging sam pronašao samo neke prošle i poslane i nedovršene poruke ali nigdje one koje su bile u "Nedovršeno".

Postoji li mogućnost povratka tih poruka sa memorijske kartice iz "Nedovršeno"? Ako da bio bih Vam (bilo kome) stvarno zahvalan jer naime nije moja kartica, a nisu niti poruke. Od mojeg prijatelja su i od neopisive su mu važnosti.
Postoji li neki servis gdje bi to mogli napraviti ili išta slično?
Molim Vas pomognite mi (ako možete) stvarno je hitno

Unaprijed hvala 

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: SE C510 HITNO vraćanje nedovršenih poruka

Te poruke su bile na samom uređaju a ne na kartici (koliko se ja sjećam sa K800). Kad si resetirao sa glavnim resetom, sve je obrisano.

Ako je to tako (a mislim 90% da je), do tih poruka je nemoguće doći jer ih mobitel drži u nekom svom čudnom formatu i niti jedan recovery program ih ne može vratiti. Probaj pitati u nekom servisu ali teško da se to može...

My name is Legion... For we are many!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice