Slučajno obrisana particija

poruka: 11
|
čitano: 2.774
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

evo ovako...slučajno sam krenuo obrisat particiju od 5oo giga, ali sam ju odma prekinuo formatirat.

te se nakon toga pojavio sljedeći screen

e sad..postoji dosta programa za vraćanje podataka ali neznam koji da koristim za ovaj problem, pa ako netko ima neki savjet dobrodošao je :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.6.2009 23:36 (latzy).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Slučajno obrisana particija

ne preostaje ništa drugo nego formatirat tu particiju i onda upotrijebit ovaj alat

Bubamara na steroidima.
17 godina

Da... odlican alat, ja sam spasavao po 100 GB podataka pomocu njega, za sada 100% ucinkovitosti kod mene. Takodjer obrisana particija i formatirano sve. Nije sve izgubljeno, samo se potrudi osnovno staviti na disk. Sto vise pises po njemu veca je vjerovatnost da ces pisati preko potrebnih podataka...

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

skinuo sam alat, i krenuo skenirat :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

problem...

koliko sam skontao..podatke ne mogu vratit na taj disk koji sam prethodno formatirao...

a trenutno nemam hard od 5oo giga na koji bi mogao vratit podatke osim tog formatiranog...

postoji li neki drugi način ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ne moraš sve vratiti u jednom prolazu. Kad ti on nađe, selektiraš tolko podataka kolko imaš mjesta na diskovima. Pa onda to popržiš. Uglavnom malo ti to bude komplicirano. No, budi sretan da možeš uopće vratiti.

A ti podaci, isto tako je mogo otići hard disk i ostao bi bez svega, dakle ako nisi mislio ništa zapržiti, onda ti to ni nije od velike važnosti.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

problem je u tome, što s ovim alatom moram sve odjednom vratit...nemogu pojedinačno

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

"slucajno sam obrisao particiju"   -- jesam li ja jedini kojem se od takvih izjava doslovno nakostrijese dlake na rukama?!?

Quintili Vare, legiones redde!

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DhulKarnain kaže...

"slucajno sam obrisao particiju"   -- jesam li ja jedini kojem se od takvih izjava doslovno nakostrijese dlake na rukama?!?

namjeravao sam obrisat D: particiju...tj formatirat...i u žurbi sam slučajno kliknuo desnim klikom na Q: particiju ( tu od 5oo giga )...i i na quick format..i čim je počelo formatirat..skonto sam da sam se gadno zeznuo i prekinuo formatiranje....
i nato mi se pojavio onaj screen u prvom postu..pa sam morao sve formatirat...
17 godina
neaktivan

Ja sam slučajno obrisao nekoliko važnih foldera između ostalog i kompletnu glazbu. Koji je najbolji alat za pokušat to sve vratiti?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Igor kaže...

Ja sam slučajno obrisao nekoliko važnih foldera između ostalog i kompletnu glazbu. Koji je najbolji alat za pokušat to sve vratiti?

probaj s ovim - relativno je jednostavan za korištenje

http://www.piriform.com/recuva

p.s. ako ne ide na običnom skenu, uključi deep scan opciju

www.abandonia.com
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice