Danas sam kao poklon dobio laptop. Neki hp. Laptop je koristen i pri ulasku u win7 trazi password. A glupo mi sad jos covika pitat i password, pa me zanima kako ju skinut. Necu reinstall winsa jer su winsi original. Ako ima koji prijedlog rado bi ga volio cuti.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Danas sam kao poklon dobio laptop. Neki hp. Laptop je koristen i pri ulasku u win7 trazi password. A glupo mi sad jos covika pitat i password, pa me zanima kako ju skinut. Necu reinstall winsa jer su winsi original. Ako ima koji prijedlog rado bi ga volio cuti.
Narezi sebi Hirens Boot na CD ili stavi na USB i lagano preko odredjenog alata skini sifru.
http://www.hirensbootcd.org/download/
Kad narezujes na CD mora biti narezano kao Bootabilni medij, a ako stavljas na USB moras koristiti neke alatke koje imas na klik
safe mode i admin account(ak admin pass nije mjenjan), ophcrack live cd,hirens, itd itd itd
iako ak ti je covjek stvarno poklonio laptop nema ti zasto biti bed i pitati za sifru
SAVIJET!! Lijepo upitaj koja je šifra neka ti dotični gospodin kaže a onda AKO ON NE ŽELI DA JE KORISTIŠ, KAD UČITAŠ VINDOVSE PROMIJENI ŠIFRU POSTAVI SVOJU ILI NAPRAVI DA SE STARTA BEZ ŠIFRE.OVO SVE PRILIČNO JE KOMPLICIRANO I NEMOJ SE MUČITI OKO TOGA.
JA SAM TO RADIO I NIJE PROBLEM ALI IMA MUKE OKO TOGA.
Meni bi veći problem bio koristiti laptop sa OS-om koji je neko drugi instalirao i koristio.