pozz ljudi
na jedan folder sam u postavkama stavio "Hide" i vise ga nema.. di ga mogu naci?
=)
hvala
pozz ljudi
na jedan folder sam u postavkama stavio "Hide" i vise ga nema.. di ga mogu naci?
=)
hvala
Ako imas Windows 7 http://www.sevenforums.com/tutorials/394-hidden-files-folders-show-hide.html.
Ako imas XP http://pcsupport.about.com/od/windowsxp/ht/showhiddenfiles.htm
Odi u Control Panel tamo odaberi Folder options zatim View i na kraju Show hidden files and folders
Onda ga kasnije pomoću searcha lako nađeš
Odi u Control Panel tamo odaberi Folder options zatim View i na kraju Show hidden files and folders
mislim da je skuzio i prvi put :)
mislim da je skuzio i prvi put :)
Ma znam da je 3 puta napisana, nisam ja kriv, nešto m ise zablokiralo pa je napisano 3 put
Već sam prijavio moderatorima
sta mu to napravi? :D
oke moze ukratko kako to napraviti s ALT? :D
oke moze ukratko kako to napraviti s ALT? :D
Step 1- Make folder name invisible
- Right click on folder that you want to be invisible or hidden, choose “rename” option. Erase the original folder name. (Cursor should be blinking in name field)
- Now hold down “ALT” key.
- While holding the ALT key type 0160 or 255 from right side number keypad.
- Now release ALT key.
You will see cursor will move 1 step. Now click ENTER.
- You will see folder name is invisible now.
Step-2 Make folder icon invisible.
- Now go on to the properties of the folder ( By right click ) and click “Customize”, and click “Change Icon”.
- Here you will find some icons without any kind of images, choose it and click OK.
oke al na laptopu nemam desni dio s brojevima, a izgleda da mi alt kodovi ne rade s ovim brojevima iznad tipkovnice
1.Napraviš folder
2. desni klik pa rename
3.držiš Alt i na numeričkoj upišeš 0160
4. stisni Enter
5. klikni na ikonu i propertis change icon i odaberš onu bez slike
Čovjek nema numerički dio tipkovnice na laptopu pa to uputstvo ne ide kod njega. 
Sad ne znam za njega ali meni se taj dio numeričke tipkovnice na laptopu dođe kad stisnem i držim tipku "Fn" zatim tipku "Delete" pa pustim i na sredini tipkovnice mi se pojavi taj dio. Znači J je 1, K - 2, L - 3, U - 4, I - 5, ... i tako dalje prema gore.
Čovjek nema numerički dio tipkovnice na laptopu pa to uputstvo ne ide kod njega. 
skoro svaki laptop ima num lock, samo se koriste tipke gdje su inače slova...
I kako obrisati ovaj ALT skriveni folder?
I kako obrisati ovaj ALT skriveni folder?
Lako ga izbrisati ako ga nađeš
, ali i za to postoji rješenje.
znam ja gdje je, al kak ga zbrisat?
znam ja gdje je, al kak ga zbrisat?
desni klik na njeg pa delete.
Smatras me moronom? 
Naravno da sam to pobao, ali ne ide...
Smatras me moronom? 
Mora ići.
Upravo sam sad pobrisao dva takva koja sam napravio da se potsjetim kako se to radi.
Oba su lijepo završila u smeću.
Ne ide bas, a nist onda cu ga koristit za nesto.... 
Smatras me moronom? 
Ne smatram te moronom.
Smatras me moronom? 
Mora ići.
Upravo sam sad pobrisao dva takva koja sam napravio da se potsjetim kako se to radi.
Oba su lijepo završila u smeću.
Ne ide bas, a nist onda cu ga koristit za nesto.... 
A šta ti se prikazuje kada ih okušaš pobrisati?
Smatras me moronom? 
Pa valjda ti OS nešto kaže (zašto ne možeš). Ako ga je neki proces lockao možeš ga unlockati programom Unlocker pa izbrisati). Unlocker ne radi u 64bit Windowsima.
Na trenutak nestane i pojavi se, nema nikakvog errora ni nista slicno, ma uglavnom naso sam mu primjenu
necu ga ni brisat sad.
Otici ce jednom kad reinstaliram windoz, sad ga nemam potrebe niti micat, a niti imam zivaca da se mucim oko njega.
BTW. os je vista 32 bit.
Na trenutak nestane i pojavi se, nema nikakvog errora ni nista slicno, ma uglavnom naso sam mu primjenu
necu ga ni brisat sad.
Otici ce jednom kad reinstaliram windoz, sad ga nemam potrebe niti micat, a niti imam zivaca da se mucim oko njega.
BTW. os je vista 32 bit.
Jesi li ga probao zbrisati trajno(da ga nešalješ u recycle bin), pomoću tipki Shift i Delete?
da, neide..
Ako si ga stvarno izbrisao (a ne da samo misliš da jesi) a on se opet stvori sam od sebe jedino objašnjenje je spyware koji ga tamo stvara (tako je meni bilo sa iexplore.exe).