NISTA :( cijeli komp sam prekopo...
Rocket dock problem
- poruka: 49
- |
- čitano: 12.999
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
ne znam što da ti kažem, nikada mi se tako nešto još nije dogodilo, taj program ne može biti jednostavniji..eli eto.. probaj staviti onda objectdock.
a sto se tice object docka kako da namjestim ono vrieme?? uvijek mi pise feed not availible???kak tocno da napisem radi se u zagrebu..
a sto se tice object docka kako da namjestim ono vrieme?? uvijek mi pise feed not availible???kak tocno da napisem radi se u zagrebu..
sad ću ga instalirati pa ću vidjeti
hvala
ne volim gadgeta jer mi usporavaju nekad ali pito sam za ovaj od objeck docka weather ikona
mislim da ti ovi gadgeti od sedmice ne usporavaju ništa, a kažem ti za object dock, samo sam kliknuo, upisao lokaciju i nakon par sekunda me je našao. u međuvremnu sam ga već uninstalirao.
ja upisem Zagreb i trazi malo i kaze feed not availible
upisao sam i osijek sada i za to isto kaze feed not availible
ja upisem Zagreb i trazi malo i kaze feed not availible
ako to kaže onda znači da se ne može spojiti iz nekog razloga. vjerojatno tvoj antivirusni blokira konekciju na internet. kada se objectdock spajao, moj avg me upozorio da se spaja i dopustio mu, a kako što rekoh tvoj možda blokira, ili možda čak blokira i firewall.
imam nod32 i sad sam gledao u firewallu i nist sumnjivo..
a ne znam onda što da ti kažem, iz nekog razloga se ne može spojiti na net kako bi učitao prognozu. pogledaj u postavkama od object docka možda ima nešto što treba aktivirati oko konekcije na internet.
nod32 ga bloka a ne upozorava jer sam iskkljucio firewall i opet nisam mogo updateat vrieme tako da nod al nezz nigdje ne pise di ga makenm
nod32 ga bloka a ne upozorava jer sam iskkljucio firewall i opet nisam mogo updateat vrieme tako da nod al nezz nigdje ne pise di ga makenm
a baš te pate te piz**arije e frende ne znam što da ti kažem na sve to, kad neće onda neće..
Evo da ne otvaram novu temu imam jedno pitanje. Kada pokrenem neki program primjer Google Chrome rocket dock mi ostane i onda mi smeta, kako da namjestim da nebude na otvorenom prozoru nego iza prozor?
Evo i SS.
Maknio sam RocketDock Options i sad ne mogu naći kako da vratim te POSTAVKE???
Maknio sam RocketDock Options i sad ne mogu naći kako da vratim te POSTAVKE???
Možeš li nam malo bolje pojasniti u čemu je problem?
moze li mi neko pomoci da resim problem. Instalirao sam rocketdock i ne mogu da otvorim folder sa mojim dokumentima u fazonu nemam nista cime moze da se otvori folder