Rocket dock problem

poruka: 49
|
čitano: 13.006
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Rocket dock problem

NISTA :( cijeli komp sam prekopo...

16 godina
neaktivan

ne znam što da ti kažem, nikada mi se tako nešto još nije dogodilo, taj program ne može biti jednostavniji..eli eto.. probaj staviti onda objectdock.

15 godina
neaktivan

a sto se tice object docka kako da namjestim ono vrieme?? uvijek mi pise feed not availible???kak tocno da napisem radi se u zagrebu..

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.3.2010 14:15 (kartac).
16 godina
neaktivan
kartac kaže...

a sto se tice object docka kako da namjestim ono vrieme?? uvijek mi pise feed not availible???kak tocno da napisem radi se u zagrebu..

sad ću ga instalirati pa ću vidjeti  Cool

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.3.2010 14:26 (robisierra92).
15 godina
neaktivan

hvala

16 godina
neaktivan

eto meni radi, samo sam klinuo na njega, upisao osijek, kliknuo ok i to je to. ja za vremensku prognozu korsitim gadget od sedmice, taj je u gornjem desnm uglu, redovno se ažurira i radi bez problema.

15 godina
neaktivan

ne volim gadgeta jer mi usporavaju nekad ali pito sam za ovaj od objeck docka weather ikona

16 godina
neaktivan

mislim da ti ovi gadgeti od sedmice ne usporavaju ništa, a kažem ti za object dock, samo sam kliknuo, upisao lokaciju i nakon par sekunda me je našao. u međuvremnu sam ga već uninstalirao.

15 godina
neaktivan

ja upisem Zagreb i trazi malo i kaze feed not availible

15 godina
neaktivan

upisao sam i osijek sada i za to isto kaze feed not availible

16 godina
neaktivan
kartac kaže...

ja upisem Zagreb i trazi malo i kaze feed not availible

ako to kaže onda znači da se ne može spojiti iz nekog razloga. vjerojatno tvoj antivirusni blokira konekciju na internet. kada se objectdock spajao, moj avg me upozorio da se spaja i dopustio mu, a kako što rekoh tvoj možda blokira, ili možda čak blokira i firewall.

15 godina
neaktivan

imam nod32 i sad sam gledao u firewallu i nist sumnjivo..

16 godina
neaktivan

a ne znam onda što da ti kažem, iz nekog razloga se ne može spojiti na net kako bi učitao prognozu. pogledaj u postavkama od object docka možda ima nešto što treba aktivirati oko konekcije na internet.

15 godina
neaktivan

nod32 ga bloka a ne upozorava jer sam iskkljucio firewall i opet nisam mogo updateat vrieme tako da nod al nezz nigdje ne pise di ga makenm

16 godina
neaktivan
kartac kaže...

nod32 ga bloka a ne upozorava jer sam iskkljucio firewall i opet nisam mogo updateat vrieme tako da nod al nezz nigdje ne pise di ga makenm

a baš te pate te piz**arije  Izlanuo se e frende ne znam što da ti kažem na sve to, kad neće onda neće..

15 godina
neaktivan

Evo da ne otvaram novu temu imam jedno pitanje. Kada pokrenem neki program primjer Google Chrome rocket dock mi ostane i onda mi smeta, kako da namjestim da nebude na otvorenom prozoru nego iza prozor?

Evo i SS.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
10 godina
neaktivan
Rocket dock problem

Maknio sam RocketDock Options i sad ne mogu naći kako da vratim te POSTAVKE???

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Rocket dock problem
igy-BmX kaže...

Maknio sam RocketDock Options i sad ne mogu naći kako da vratim te POSTAVKE???

Možeš li nam malo bolje pojasniti u čemu je problem?

7 godina
neaktivan
Rocket dock problem

moze li mi neko pomoci da resim problem. Instalirao sam rocketdock i ne mogu da otvorim folder sa mojim dokumentima u fazonu nemam nista cime moze da se otvori folder

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice