E pozz.Imam RS premium acc i na njemu imam 2500 RS bodova..Zanima me kako se skupnjaju bodovi?? THX
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bodove skupljas preko collectors account-a, time sto stavljas datoteke vece od 5MB-a na RS,
kad god netko skine tu tvoju datoteku dobijes 1 bod, budes marljiv i skupljas bodove :)
Koliko pointa treba za jos jedan acc???
10.000 bodova = 1 mjesec Rapidshare Premium account.
Tako je bilo prije par mjeseci, nadam se da je i sada, jer vidio sam da tamo stalno nešto mijenjaju pa nemoj držati za riječ, ali čini mi se da to nisu mijenjali i da je još uvijek tako.
heh, lako je to sto je 1 bod 1 download, ali jedan file ti se moze skinit samo 10 puta pa ti se brise, stoga im je to vrlo vrlo vrlo glupo.
Inace za neku zaradu najbolji vam je "uploading.com" dobije se do 20$(max) za 1000 downloadsa, ima vise opcija.
Za skidanje i upload i sve za free korisnike najbolji je dakako Megaupload, kao prvo nemora se cekat 15 minuta, kao drugo nema oni limit od 200 mb(1GB ili 500 mb neznam tocno), ako ste regani kao free korisnik cekate 25 sekundi ako niste regani 45 sekundi, na Rapidshareu se ceka za male datoteke 30 sekundi za ostale 60 ili 15 minuta, i na MU je 500 kb/s za free korisnike.
Eto samo sam htio rec tu usporedbu, jer RS svaki put uploadam jednu glupu datoteku od 100 mb, i ono je opet brise svako 10 downloada, pa mi ide to na nerve!