imam problem sa ramom imam 4gb pisem (3.72 usable) pa mi malo usporio racunar probo sam tamo i na msconfig ne radi ako moze ko pomoc nekmi javi molim vas
Ram memory problem
- poruka: 9
- |
- čitano: 2.068
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
predlažem da ugradiš još toliko radne memorije
dođe samo 30 dolara, ali bolje ti je kupovat as amazon uk jer nema carine
POZZZ :D kupio sam ram 4x2 8 gb maticna mi maksimalno moze podrzat 8 gb pokusam staviti 4gb radi stavim 8gb neradi i kada zamjenim ova 2x2 sa ovim 2x2 opet radi,ali neradi ovih 8 zasto?
Trebao si otvoriti novu temu no možda ti se rami jednostavno"svađaju" tj. ne idu jedan s drugim.Je li brzina različita.Ako imaš stick od 2GB probaj 2+4 gb i ako radi ove prodaš.
Neznam otvarat nove teme.Brzina je 800mhz pise na njima,a sve na njima pise isto.Kod svadjanja nisam te dobor razumjio
Pod svađu, hoće reći da ti se rami ne podudaraju. različiti su. najbolje bi bilo napišeš koji su rami. Kada su različite CL (latencije) onda nastaje problem. I ako su razlčite voltaže. A u rjeđim situacijama se dešava ako su raličitih brzina. ali to se da rješit u Bios-u.
DDR2 SAMSUNG 800MHZ,mozes li mi pojasniti kako to rejsiti
Jel znaš koristit nekih od programa speecy ili cpu-z program? Kod njih kad odeđ na sekciju RAM, onda možeš uvidit koju latenciju imaju ram stickovi kao i njihovu brzinu.
sve je isto.jel muslis na spd otici ili na ram
ram mi je u dual chanelu