Przenje audio cd

poruka: 10
|
čitano: 9.142
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Przenje audio cd

Kad sprzim neke pjesme na cd, ocitava ih kao track 1,2.... nemogu nigdje naci kako da bude puni naziv pjesme tako i autu onda pokazuje kao track naziv.

Allen
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Przenje audio cd

U programu s kojim snimaš trebaš uključiti opciju da snima CD-TEXT.

Dolje je primjer iz Burnaware free programa, slično imaš i u drugima.

CD-TEXT CD-TEXT
KaeR
13 godina
neaktivan
KaeR kaže...

U programu s kojim snimaš trebaš uključiti opciju da snima CD-TEXT.

Dolje je primjer iz Burnaware free programa, slično imaš i u drugima.

Skinio i sprzio s tim burnware i pisu nazivi pjesme, kad ubacim u auto pise Track 1,2 ...

Allen
15 godina
moderator

Ako ti na računalu pišu nazivi pjesema na tom cd-u (u playeru nekom), a u autu ne onda vi vjerojatno autoradio ne podržava čitanje tih naziva.

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
13 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

Ako ti na računalu pišu nazivi pjesema na tom cd-u (u playeru nekom), a u autu ne onda vi vjerojatno autoradio ne podržava čitanje tih naziva.

Najvjerovatnije je do njega onda,,nisam ni obracao paznju na to kad sam uzimao, uzeo sam kao na slici lg. ,hvala na pomoci

Allen
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.4.2014 23:24 (xFx889).
15 godina
moderator

Potraži u specifikacijama ili uputama da li se spominje cdtext...ali sumnjam da ima tu mogućnost.

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
16 godina
xFx889 kaže...
XXX-Man kaže...

Najvjerovatnije je do njega onda,,nisam ni obracao paznju na to kad sam uzimao, uzeo sam kao na slici lg. ,hvala na pomoci

-mala šansa da ne podržava CDtext.. vjerojatnije, nije snimljen pravilno. Prikaz na Windowsu je neovisan, jednom prepoznat CD win uvjek prikazuje (interna baza) nazive.

-Soft za snimanje kao nero ili cdburnerxp .. svi imaju opciju cdtext, ponovi ali pažljivije, čitaj sve opcije po menijima ili desni klik.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
moderator
Przenje audio cd

Ili jednostavno prebaciti u mp3 i urediti ID3 tagove...onda će sigurno bit ok.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Przenje audio cd

Jel ima ikakve veze sto napravim audio cd kad przim ili da samo obicno sprzim, i de mi reci zasto kad kopiram pjesme sa cd-a na komp nemoze ih ocitat ni jedan player.

Allen
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.4.2014 15:48 (xFx889).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
xFx889 kaže...

Jel ima ikakve veze sto napravim audio cd kad przim ili da samo obicno sprzim, i de mi reci zasto kad kopiram pjesme sa cd-a na komp nemoze ih ocitat ni jedan player.

haa??  {#}

ovako, npr ne možeš kopirati pjesme s AUDIO-CDa (pravi audio CD standard), tj dobiješ samo shortcut na track, moraš ''RIP-ati''..

jednako tako, snimanje (po audio CD standardu) ima svoja pravila, zato je standard, zato tad radi u svim uređajima koji to podržavaju. Svaki soft za snimanje ima i audio cd... kao jednu od opcija. To nije jednako snimanju npr mp3ca na CD. Svejedno što snimiš, npr glazbu, ali to je tad 'DATA' tj PCjevski CD, jednako kao disketa, disk.. te podatke možeš kopirati copy-pasteom.. OK?

pa sad udahni, polako i gledaj što klikaš po opcijama raznog softwarea. Korisit free npr CDburnerXP (nema potrebe crackati npr Neru i sl.), dok s novijim OSevima ugl ne trebaš ništa, sve je već tu. Samo odabrati 'pravi' standard.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice