Evo ovako, imam staru grafu,točnije prastaru, uskoro je ionako mjenjam (OK, skrećem s teme) radi se o ATI Radeon 9200 SE, i htio sam izvući sve iz nje i instalirao sam nove drivere koji su savršeno radili (bar prva dva mjeseca), ali sam bio prenestrpljiv pri instaliranju i zaboravio sam izbrisat stare drivere.OK, računam ja novi će maknut stare i sve je OK, tako je i bilo prva dva mjeseca, ali onda je počeo zamrzavati (totalno, i miš) samo je reset button rješavao stvar, pa sam nakon toga izbrisao nove, pa stare, pa instalirao nove(drivere), ali nije bilo pomoći, pa sam na kraju izbrisao sve i vratio stare, i sve je bilo cool, ali se ponovno javlja konstantno zamrzivanje pa ponekad i VPU Recovery.pa sam na brzinu naletio na neke ATI-jeve filove novih drivera koje ne mogu uninstalirat, može li se išta napravit bez formatiranja diska(premda i to ne mogu sam napravit jer neću imat vremena za napravit akciju jer zamrzne relativno brzo nakon startanja Windowsa)?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Probaj The Catalyst Uninstaller. Možeš ga skinuti sa guru3d, tj. http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1275
Klikni na yes, restart, i to bi trebalo biti to.
E imam i ja istu, točnije nije više u kompu baš zbog toga što se i tebi dešavalo , mučio sam se na sve načine i jednostavno nije išlo , jedino nije štekalo i smrzavalo samo sa original driversima koje sam dobio uz nju. Eto to ti javljam da ti skratim muke. A deinstalirao sam s onim alatom koji ti je već napisan, amožeš probati i sa CC-Clinerom. Ako i to nepomogne startaj u saft modu i onda probaj ih ukloniti. A nakraju ti nepreostaje reinstal WIN, ako ti to od prije nepomogne.
POZ