Problem s Win 7 instalacijom

poruka: 2
|
čitano: 837
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

zanima me da li je iko imao ovakvih problema sa instalacijom Win7.

Stavio sam instalirati win7 sa DVDa, i nakon sto mi je napisao instaling files i pojavio se logo od win, sve se smrzlo,.. ni da bi se vise pokrenuo negdje..
stavim drugi DVD sa 7icom (iako i ovaj predhdni DVD valja jer sam ga instalirao na jedan laptop bez problema) i opet isto,.. pocne instalirati i samo se zamrzne u nekoj fazi i nista...

kontao sam da imam problema sa hardwerom i win 7, vratim nazad win XP, instaliram Windows 7 Upgrade Advisor i kao sve komponente hardwera su kompatibilne..
izvadim hard disk i stavim ga u drugi komp i tamo mi bez problema instalira win7 i sve radi a kad vratim taj hard disk u svoj komp, počne dizati win i samo se pojavi onaj "plavi ekarn smrti"  i piše ono nešto da može imat veze sa kontrolerima, prijašnjim verzijama win, virusom... bla,bla,bla..

e sad dal je neko imao sličnih problema da mu se hardver toliko kolje sa win 7 i ako ima neko rješenje?

hardwer je sljedeći:
AMD Athlon 4200+ dual core
MB: MSI K9N SLI Platinum
HD: SAgete 320GB S-ATA
Grafa: Asus EAH3450 PCI
DDR2 2x1GB
DVD-RW S-ATA

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Provjeri status SATA portova u biosu tj.  IDE mode (native)  ili AHCI, Enhanced itd.  Probaj razne kombinacije postavki.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice