Razumijem vjeruj mi hah :/, ali ćini mi se da ti je to najbolja opcija..
Skini si ovaj portabilni program Windows Repair Portable 1.9.15 i napravi scan i repair s njm, mozda ti popravi.
Video tutorijal:
SLike:
da napravim neki backup podataka prije nego se krenem zabavljati s tim?
Ne treba.
Ugasi samo antivirus i pokreni program kao Administrator.
netko lupa bezveze td
on topic, budem to veceras onda probao
netko lupa bezveze td
Ne brini, to je poznati klon-malware koji me prati po svim temama lupa TD, nekoliko desetaka puta je dobio ban s ovog foruma...ocito sam mu jako interesantan pa ne moze bez mene
.
evo stavio sam da mi odradi ovaj windows repair
medjutim danas sam primjetio nesto sto je jako iritantno, kursori se mijenjaju, znaci kad se treba pojaviti ona ruka za kliknuti nesto meni stoji onaj kursor za oznaciti, sve se pomijesalo, a komp se svakih 20 sekunid zamrzne na 6-7 sekundi, jako je iritantno i ne znam do cega je to. prije mi se nije dogadjalo ali u zadnje vrijeme je bilo ono 2-3 put dnevno da mi se u igri smrzne, a sad je vec pocelo dosadjivati
dali moze biti do softwera ili hardwera?
evo stavio sam da mi odradi ovaj windows repair
medjutim danas sam primjetio nesto sto je jako iritantno, kursori se mijenjaju, znaci kad se treba pojaviti ona ruka za kliknuti nesto meni stoji onaj kursor za oznaciti, sve se pomijesalo, a komp se svakih 20 sekunid zamrzne na 6-7 sekundi, jako je iritantno i ne znam do cega je to. prije mi se nije dogadjalo ali u zadnje vrijeme je bilo ono 2-3 put dnevno da mi se u igri smrzne, a sad je vec pocelo dosadjivati
dali moze biti do softwera ili hardwera?
Upali ga u Safe modu, ako je normalno do software-a je, a ako nije..
Provjeri temperature GPU i CPU, pretpostavljam da si u zadnje vrijeme dosta često otvarao kučište i prčkao po njemu, možda si nešto slučajno odspojio, ili pogrešno vratio. Provjeri..
restarto sam, sad je sve normalno
kuciste je uvijek otvoreno, i nisam nista prckao unutra, tu i tamo samo usisam malo