Problem s tipkovnicom

poruka: 2
|
čitano: 1.810
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 godine
neaktivan
Problem s tipkovnicom

naime nisam neki gamer, tu i tamo odigram Pes2018 čisto iz dosade, ništa specijalno, ono u čemu mi je problem što tipkovnica luduje, znači ne tipkam ništa, a menu u igri ide gore, dolje, lijevo desno, uopće nemože prestat (tu i tamo ali nakratko), a sad još dodatna stvar nedavno imam i joystick, i on je od prošlog tjedna počeo ludovat, uopće nemože skoro ulazit u menu od igrice koliko konzola luduje, jeli to sofverski problem? igram na novom kompjuteru od par mjeseci, to mi se događalo i prije na starom smeću ali ne toliko koliko sad (monitor, tipkovnica su mi od prije, ali nisu super stari sad, 2-3god)

ištekao sam sve sve pa uštekao, gledao po netu moguće probleme, pa čistio nepotrebno po diskovima, itd itd. ali nema šta tu nešto čistit pošto mi je novi kompjuter od par mjeseci svega, nema sad tu nešto da je zatrpan svim i svačim. da nije neki virus?

trenutno sam deinstalirao igricu, sada je skidam pa ću je opet instalirat. pa ćemo vidjet, ako imate kakve prijedloge, hvala unaprijed

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Problem s tipkovnicom

nakon pregleda na viruse - možda najlakše s Malwarebytes i njihovim  AdwCleanerom,

provjeri da nije previše USB uređaja se nakupilo na tvom PCu:

https://www.uwe-sieber.de/files/DeviceCleanup.zip

ovo je alat koji radi isto što komanda show non-present devices u Device Manager ali može sve odjednom "zasivljene" (dakle uređaje koji su bili spojeni na PC ali su maknuti) obrisati (ne i njihove drivere, pa neće biti problema ako ih opet ukopčaš!)...

moraš ga odZIPati u neku mapu, otići u jednu od dvije mape - x64 jer imaš novi 64-bitni komp i pokrenuti kao Admin (desni klik na .Exe datotreku - Run as Administrator)...

on će sve te uređaje pobrojati, pa ih sve označiš i makneš ( Select all - Remove)

Nakon toga odspoji tipkovnicu i miša pa ih opet spoji - u iste USB utore! I uvijek nastoj koristiti isti USB za iste uređaje (osobito važno za USB printere!)....

Ju je je? Je ju je!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice