Problem sa punjacem laptopa

poruka: 3
|
čitano: 1.068
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Laptop je star 2 mjeseca.Prvih je mjesec dana radio bez problema!

U zadnjih mjesec počeo je "zezati"

Naime;kada ga prištekam na punjać dok lap radi sa(jack 1 slika),ne reagira,moram ga ištekati-uštekati 3-4 puta na (jack 2 slika)da bi počeo puniti!???

Kakve veze ima jack 1-2 osim toga da je predpostavljam na jacku 1  12V-dok je na jacku 2 220V,ali opet nema mi logike,i zašto mu treba 3-4 uštekavanja-ištekavanja da bi proradio?

Mislim da nije hardware-ski problem,jer da je punjać pokvaren,ne bi niti punio(zato je tema u ovome podforumu)

Ima li itko "pametnu" ili da ga nosim na servis(garancija)

Asus X550D

Win 8.1

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Imao sam problem sa Asus punjačem također.

Često je znao prekidati, samo su lampice počele blicat i Power tipka također. Morao sam ga par puta ištekati i ponovno uštekati u laptop da bi proradio.

Problem je bio u punjaču, točnije u onoj ''kvrzi'' (ne znam čemu to služi) par cm od dijela koji ide u laptop. Ja sam sebi uzeo drugi punjač, a ovaj sam dao frendu i kaže da je odrezao taj dio i direktno zalemio i da dalje radi.

Tako da je moguće ipak da je hardverski kvar. Ako imaš garanciju, nosi to u servis .

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Re: Problem sa punjacem laptopa
Milka30 kaže...

..,ali opet nema mi logike,i zašto mu treba 3-4 uštekavanja-ištekavanja da bi proradio?

Mislim da nije hardware-ski problem,jer da je punjać pokvaren,ne bi niti punio(zato je tema u ovome podforumu)

..

-obrnuto, koji SW problem bi objasnio 3-4 uštekavanja. HW, servis.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice