Problem sa novim Windowsom

poruka: 19
|
čitano: 2.781
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Instalirao sam na sestrin PC novi windows xp 2009 i sad nema zvuka. Instalirao sam sve sa matične što je bilo na cd-u, ne znam kako da dođem do zvuka; Pojma nemamIzlanuo se. Možda vi znate neki program za zvuk, slušalice. Matična je Gigabyte GA-M52l-S3.

0 3 hvala 0
17 godina
neaktivan

Windows XP 2009 ne postoji. To je jedino hrpa slipstreamanih gluposti. Probaj instalirat ovaj driver sa sluzbenih stranica. Odaberi pod Audio.

World championships:7, GP started:250, GP wins:91, Podium finishes:154, Pole positions:68, Fastest laps:76, Points:1,369

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ne kužim...Belji se Zašto misliš 'ne postoji' Jesi li ikad čuo za last xp 2009, Windows winborg 2009...

0 5 hvala 0
17 godina
RE: Problem sa novim Windowsom
what's my username kaže...

Ne kužim...Belji se Zašto misliš 'ne postoji' Jesi li ikad čuo za last xp 2009, Windows winborg 2009...

koji si ti ... ajde idi na microsoftovu stranicu i pokazi mi te nove XP-e

17 godina
neaktivan

Prvo te molim da ne duplas postove a drugo takvi Windowsi su samo gomila nabacanih tweakova i tko zna cega. Nemoj se cudit svakojakim spywareima i virusima.

World championships:7, GP started:250, GP wins:91, Podium finishes:154, Pole positions:68, Fastest laps:76, Points:1,369
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.10.2009 15:43 (F1-IVO).
15 godina
neaktivan

to sam već instalirao ne čuje se ništa

0 0 hvala 0
17 godina

Skini to smeće i stavi normalni XP/VISTA OS i radit će sve bez problema.

I da kao šta Ivo kaže NE POSTOJI XP 2004/05/06/07/08/09...

dotore1
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Te svakakve modificirane XP instalacije (Gamer edition. Pirated Edition, Winborg Edition, bla-bla Edition) su modificirani XP. To MS nije radio, to su napravili drugi. Osim što je bilo kojia od tih verzija ilegalna, redovito su natrpane svakakvim spwareom i nepotrebnim dodacima... Performanse su uvijek niže od pravih i org XP i sigurnost je bitno lošija jer je ostavljeno hrpa back-doorova za sve hackere.

Ilegalno, nesigurno i ne valja. Rađe si stavi Win7 RC. Ne crackiran RTM jer si opet na istom.

VRATITE INTERNET ARPA-i!! // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
17 godina

to sam već instalirao ne čuje se ništa

EDIT: greška...

dotore1
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.10.2009 15:39 (doktor1).
15 godina
neaktivan

Nabavi normalne windowse instaliraj sve drajvere i to je to ko zna sta je s ovim windowsima

Cim nemate org windowse ovakve teme su bespotrebne kad nabavis legalne mozemo dalje na objasnjavanje.

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.10.2009 15:43 (Skizzy).

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

u cemu je funkcionalna razlika izmedju originalnih legalnih i ilegalnih windowsa? Ja imam originalne nelegalne windose i rade potpuno isto kao i legalni jer su sa istog CD-a.

16 godina
logic kaže...

u cemu je funkcionalna razlika izmedju originalnih legalnih i ilegalnih windowsa? Ja imam originalne nelegalne windose i rade potpuno isto kao i legalni jer su sa istog CD-a.

haha...imas original nelegalno??loll

a sto se tice legalno, nelegalno...pa sama rijec ti govori, ako mozda neznas sta to znaci, ja cu ti objasnit....legalno znaci da je nesto po zakonu i da je to dopusteno, a nelegalno, znaci da je nesto protuzakonito....za vise detalja, odi na Google

01010100 01001001 01001111
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.10.2009 0:28 (Tionio).
17 godina
logic kaže...

Gdje je zapelo? Ti imaš originalne nelegalne Windowse i rade potpuno isto kao i legalni jer su sa istog CD-a?

U ovom bi se i Stephen Hawking izgubio. Strašno Smijeh

dotore1
16 godina
doktor1 kaže...
logic kaže...

Gdje je zapelo? Ti imaš originalne nelegalne Windowse i rade potpuno isto kao i legalni jer su sa istog CD-a?

U ovom bi se i Stephen Hawking izgubio. Strašno Smijeh

da...o tom ti ja govorim...ja ga nis ne kontam

01010100 01001001 01001111
16 godina
neaktivan

Instalirao sam na sestrin PC novi windows xp 2009 i sad nema zvuka. Instalirao sam sve sa matične što je bilo na cd-u, ne znam kako da dođem do zvuka; Pojma nemamIzlanuo se. Možda vi znate neki program za zvuk, slušalice. Matična je Gigabyte GA-M52l-S3.

Da umres od smijeha!!! LOL... Kao prvo takvi Windowsi nepostoje, preporucam ti da snimis Windows 7, XP je zastario OS... A tvoj problem je u tome sto nisi instaliro drivere za zvucnu karticu, probaj pronac na netu drivere za zvuk svoju maticnu ukoliko imas onboard zvucnu karticu, ili drivere za zvucnu karticu ako je posebna. Mozda si dobio kakav cd s driverima od maticne u PC, ako jesi onda imas tamo drivere.. pozz

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
17 godina
neaktivan

Ne želim se sad ovdje prepucavat, ali mi ide na živce kad zajednica počne odbacivat nešto samo zato što je staro, dok radi dobro je, zašto bi xp  bio toliko star i loš da se mora prebacivati na 7, mislim bulazniš, još uvijek više programa i igara ide bolje i više ih ima podršku za xp nego za 7. BTW, ja ću isto uzesti 7, ali tek kad izađe prvi sp, prije ne.

Been there done that
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.10.2009 2:13 (zero cool).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
zero cool kaže...

Ne želim se sad ovdje prepucavat, ali mi ide na živce kad zajednica počne odbacivat nešto samo zato što je staro, dok radi dobro je, zašto bi xp  bio toliko star i loš da se mora prebacivati na 7, mislim bulazniš, još uvijek više programa i igara ide bolje i više ih ima podršku za xp nego za 7. BTW, ja ću isto uzesti 7, ali tek kad izađe prvi sp, prije ne.

Windowsi XP nemaju DX10, niti sada novi DX11. Win XP je super OS bolji od Viste ali se pred Windowsima 7 moze sakriti. I treba biti stalno u korak s vremenom i tehnologijom, a ne zaostajati u ovom slucaju 7 godina(win xp vs. win 7). To je isto kao da danas imas Nokiu 3310, koji je bio u svoje vrijeme super mobitel, a danas se moze sakrit pred danasnjim mobitelima. Premda zadovoljava sve sto vecina korisnika treba ( Telefoniranje, SMS ). 

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
17 godina
neaktivan
mtopol kaže...

Windowsi XP nemaju DX10, niti sada novi DX11. Win XP je super OS bolji od Viste ali se pred Windowsima 7 moze sakriti.

Ma priče za malu djecu..   Win XP su bili super do prije skoro 2 godine. Tada je 64 bitna Vista Ultimate preuzela vodstvo i ponudila novo, svježe, stabilnije i sigurnije Windows iskustvo (da ne govorimo o dx10 efektima i podršci za najnovije tehnologije).

Ja koristim navedenu Vistu već preko 20 mjeseci i totalno sam zadovoljan - sve radi ko urica i nikada nikakvih problema niti potrebe za reinstalacijom (što je u vrijeme XP-a bila ipak češća radnja).

Sedmica je nabrijana Vista i logični nasljednik Viste (u biti Vista u novom ruhu koja zauzima manje sistemskih resursa).

Lijep pozdrav ;)
16 godina
neaktivan

Molim? Windows 7 je ono što je zacijelo trebala biti Vista a mukti ti, nije.

s.t.a.l.k.e.r. AC177-D9

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice