Problem sa laptopom

poruka: 14
|
čitano: 2.610
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Problem sa laptopom
Pozdrav!
Prije 2 dana sam kupio Dell laptop 3521 (DELL Notebook Inspiron 3521 15.6in (1366x768) WLED, Intel Core i5-3337U processor (3M Cache, up to 2.7 GHz), AMD Radeon HD 8730M 2G DDR3, 4GB DDR3 RAM, 750GB HDD, 8X DVD+/-RW, Wi-Fi, Black) i gore su mi instalirali windows 7. Prvo je bilo nekih problema posto su gore dvije graficke kartice ali su to slozili. I sad prilikom paljenja računala mi se pojave crtice na ekranu traju nekih 10-20 sec i onda je sve uredu (slika je u prilogu) otisao sam ponovo tamo i rekli su mi da je najvjerojatnije problem u softverskom dijelu a ne u hardverskom. Sad mene zanima što bi mogao biti uzrok tome? Pa ako je netko imao slican problem i ima rješenje ili zna što bi moglo uzrokovati to lijepo bi ga molio da pomogne.
Hvala unaprijed:)

0 0 hvala 0
14 godina
Problem sa laptopom

- probaj se malo poigrat sa verzijama drivera za grafu, probaj instalirat starije verzije drivera.

--- Potrebni su ti i prijatelji i neprijatelji da bi te ranili: jedan da te kleveće drugi da ti to javi. -- Sva pitanja i nejasnoće molim na PM. Hvala :D

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Problem sa laptopom

A trenutno je racunalo kod njih i oni se igraju. Ali su rekli da ako ne uspiju da ce stavit gore Windows 8. E sad da prihvatim windows 8 ili da trazim novi laptop? 

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Problem sa laptopom
martin000 kaže...

A trenutno je racunalo kod njih i oni se igraju. Ali su rekli da ako ne uspiju da ce stavit gore Windows 8. E sad da prihvatim windows 8 ili da trazim novi laptop? 

- Pa neka stave 8, samo je bitno da sve radi OK.

- 8 je noviji sustav.

--- Potrebni su ti i prijatelji i neprijatelji da bi te ranili: jedan da te kleveće drugi da ti to javi. -- Sva pitanja i nejasnoće molim na PM. Hvala :D
11 godina
neaktivan
Problem sa laptopom

A ako nece sa 8 raditi sve uredu onda necu nikako prihvatit. Ali kolko sam cuo da win8 jos nije tolko stabilan pa me zanima dali je istina ili?

0 0 hvala 0
14 godina
martin000 kaže...

A ako nece sa 8 raditi sve uredu onda necu nikako prihvatit. Ali kolko sam cuo da win8 jos nije tolko stabilan pa me zanima dali je istina ili?

- Ja sam ga koristio od bete, onda sam ga maknuo (onako, dosadio mi), sad sam ga vratio ponovno.

- Nisam imao nikakvih problema nikada.{#}

11 godina
neaktivan
Problem sa laptopom

A uredu onda, mislim da cu prihvatit samo neka sloze konacno! Od kad sam ga podigao vise je kod njih nego kod mene!! {#}

0 0 hvala 0
16 godina

- Nema veze sa soft (IMO).

- na slici je klasičan LCD kvar. Ekran ili spojevi VGA. Pokušaj prebacivati akvtivnu VGA intel-radeon.. problem bi morao biti i bez OSa, npr u BIOSu ali zbog dvije VGA je teško nešto zaključiti bez OSa.

- podigni neki liveboot, ako je isto tad nije software uzrok nego klasičan kvar.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
11 godina
neaktivan
Problem sa laptopom

Hvala na savjetu ali trenutno nemogu nista napravit. I upravo me to zanimalo dali je stvarno problem u softveru jer mi je cudno to... vise bi rekao da nesto hardverski ne stima.

0 0 hvala 0
14 godina
Problem sa laptopom

- Po meni da je problem u ekranu ili u spojevima, onda ne bi kasnije problem nestao, ne može se sam od sebe popravit.{#}

- To je po meni problem drivera, sam si kazao da je bilo problema sa dvije grafičke, ali da su to nekako riješili (kemijanje), ja mislim da je tu negdje problem.

--- Tko ima malo novca govori: Što da radim s njim? ,a onaj koji ima mnogo govori: Bože, daj još. -- Sva pitanja i nejasnoće molim na PM. Hvala :D

0 0 hvala 0
15 godina
Problem sa laptopom

Imam problem s laptopom. Igram pes recimo i pocnem igrat i sve leijpo fluidno ide i onda pocne naglo stekat i neigrivo je. Nakon nekog vremena opet se smiri i ne steka. Isto kad i gledam 720p pocne normalno i nakon par minut pocne stekat, to se odnedavno dogada? Jel zna netko kakav je to problem i kako ga rijesit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

Imam problem s laptopom. Igram pes recimo i pocnem igrat i sve leijpo fluidno ide i onda pocne naglo stekat i neigrivo je. Nakon nekog vremena opet se smiri i ne steka. Isto kad i gledam 720p pocne normalno i nakon par minut pocne stekat, to se odnedavno dogada? Jel zna netko kakav je to problem i kako ga rijesit?

može bit do svega,od hdd-a,gpu-a,cpu-a i ram-a...kakve su temp?

Nema 'leba bez motike,okopavam narkotike :)///Svi smo mi Mentalist///
12 godina
neaktivan
Problem sa laptopom

Imam na laptopu windows 8 i na nekim tipkama npr(F1,F2,F3...) su mi neki precaci poput smanjivanja i pojacavanja il pauze, i sad dok igram neke igre ne rade mi te tipke nego se samo pojaca ili smanji, zna li netko kako iskljucit to?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
unknown1998 kaže...

Imam na laptopu windows 8 i na nekim tipkama npr(F1,F2,F3...) su mi neki precaci poput smanjivanja i pojacavanja il pauze, i sad dok igram neke igre ne rade mi te tipke nego se samo pojaca ili smanji, zna li netko kako iskljucit to?

meni je bio sličan problem...riješio sam ga tako da sam maknuo ruku s f tipki {#}

Nema 'leba bez motike,okopavam narkotike :)///Svi smo mi Mentalist///
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice