Problem kod downloada s interneta

poruka: 3
|
čitano: 1.961
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Problem kod downloada s interneta

znači primjetio sam kod skidanja s interneta preko torrenta svaka stvar koju skidam isto radi kod skidanja brzina nonstop pada i raste popne se na najviše padne na nulu i tako se ponavlja.imam optimin internet,spojen sam utp kablom.gdje bi mogao biti problem?

(ovo je prva tema koju ja otvaram){#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Problem kod downloada s interneta

-pogledaj jednom prilikom gradsku gužvu, primjetit ćeš da auti krenu-stanu, s autima je sve OK, problem je u gužvi.... PC i internet su 'iste' stvari.

-brzina downloada ovisi o: ISP-ugovoru, tj koliko konkretno isporučuje, brzini i opterećenosti servera s kojeg skidaš, ostalim hardware-software problemima od kojih je PC jedan dio, kabel, priključak u kući do centrale.. recimo da je Optima jedan od slabijih ISPa, ali torrentiranje nije mjerilo jer ovisiš o trenutnom broju seedera-leachera i njihovim brzinama. Pa i pogrešno podešen torrent klijent, npr neograničen upload koji ti 'pojede' sav promet ili neki drugi sotf koji koristiš (AV, Skype, browser, updateovi itd.itd...)

- Speednet i sl. služe za provjeru tvoje brzine, pogledaj u postavkama modema koja je prijavljena brzina, te dvije brzine bi trebale biti slične. Ako je brzina osjetno manja od ugovorene reklamiraj. Ali i sam PC (software koji imaš pokrenut) je čest 'krivac'.

- skidaj nešto s normalne stranice (npr neki update s MSa) i vidi kako se ponaša (dali je jednako kao torrent). Ako je OK tad je problem s torrentom ili tvojim postavkama i nema razloga za reklamaciju.

-bezbroj razloga, nema brzog odgovora-rješenja. Možda je najbrže nazvati SZK ali Optima je 'jadna'... ipak možda je problem kod njih (i ne znači da će to priznati ili riješiti) bilo bi dobro biti siguran u to pa ih tad gnjaviti... biti siguran da nije neki malware, zapravo im se ne možeš žaliti zbog torrenta (pogotovo sadržaj), niti ijedne konkretne stranice na netu.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
13 godina
neaktivan
Re: Problem kod downloada s interneta

dobro onda,sad sam pogledo sve je u redu s brzinom,to je valjda do torrenta.hvala puno {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice