Pomoć ili savjet kod defragmentacije O&O

poruka: 3
|
čitano: 1.742
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Lijep pozdrav svima, zamolio bih vas za malu pomoć ili savijet vezan za navedeni problem...

Situacija mi je sljedeća: c: particija mi je namjenjena za operativni sustav i instalaciju programa, evetualno nekih dokumenata, dok mi je particija d:namjenjena za muziku, igre (jako rijetko), filmove..... i još je ostao samo disk e: kojeg koristim isključivo za sorage filmova (download) i multimedije (kako pogledam filmove koji mi se skinu tako ih brišem, skoro svaki dan)....

E sad, bih vas zamolio za pomoć oko defragmentacije spomenutih particija. Pošto vidim da program O&O defrag ima opcije STEALTH, SPACE, COMPLETE/Name, COMPLETE/Modified, COMPLETE/Access... kako da kojim redosljedom u budućnosti radim defragmentaciju navednih particija pošto ni malo ne razumijem što se treba tu raditu.... nadam se da ćete mi izići u susret u pomoći kojim savjetom... hvala puno, živili

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ako je to provjereni alat,bilo koju opciju da odabereš biče dobra,sve če one popraviti diskove.

Ovo su samo  modovi ili više načina koje alat ima.

Ja koristim "TuneUp Utilities 2013",jer taj alat odradi sve što jedan pc treba.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.12.2012 20:22 (lukabo).
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Re: Pomoć ili savjet kod defragmentacije O&O
Prim kaže...

Lijep pozdrav svima, zamolio bih vas za malu pomoć ili savijet vezan za navedeni problem...

Situacija mi je sljedeća: c: particija mi je namjenjena za operativni sustav i instalaciju programa, evetualno nekih dokumenata, dok mi je particija d:namjenjena za muziku, igre (jako rijetko), filmove..... i još je ostao samo disk e: kojeg koristim isključivo za sorage filmova (download) i multimedije (kako pogledam filmove koji mi se skinu tako ih brišem, skoro svaki dan)....

E sad, bih vas zamolio za pomoć oko defragmentacije spomenutih particija. Pošto vidim da program O&O defrag ima opcije STEALTH, SPACE, COMPLETE/Name, COMPLETE/Modified, COMPLETE/Access... kako da kojim redosljedom u budućnosti radim defragmentaciju navednih particija pošto ni malo ne razumijem što se treba tu raditu.... nadam se da ćete mi izići u susret u pomoći kojim savjetom... hvala puno, živili

Jednostavnije bi ti bilo da skineš defraggler , samo klikneš na particiju i opališ punu defragmentaciju , za koji sat sve će biti kao novo , nemoj samo koristiti quick defragmentaciju ..

i nema veze kojim ceš redoslijedom raditi , samo radi jednu po jednu  i to ti je to ..

evo link http://www.piriform.com/defraggler/download/standard -  besplatan je , ja ga koristim takodjer

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice