Ionako pogođen gubitkom (prodajom) kompletne nove konfiguracije, dodatni nered sa živcima radi i stari komp, na koji hoću instalirati Xp!
Dakle, situacija je sljedeća.
Imam stari komp:
AMD Barton 2600+
768 MB DDR1
GeCube 9550xt
Na njemu je već bil Xp ali mislim si, idem si fino nanovo sve instalirati pošto je bil skoro pun disk (a imam samo 80GB).
I tak je formatiram, tj. hoću formatirati u NTFS da bi se već tu pojavil neki error, sad ne znam koji.
Nakon nekoliko restarteva uspijeva quick format i kreće instalacija - sve do ove situacije
Ak preskačem fajlove (a preskoči ih možda 200) error je, tj. fail.
Ak stisnem prekid instalacije, pojavi se neki error koji gadno izgleda (samo neki binarni brojevi prek ekrana).
I tak ja probam ponovno bootati i sve prođe ali prije nek se treba pojaviti onaj odabir za novu instalaciju ili repair pojavi se ovo
Nakon nekoliko restarteva i gašenja kompa, ponovnog namještanja CD-a kao prvog boota i uspješnog bootanja - situacija se ponavlja (isti errori)!!
Naravno, u međuvremenu se pojavljuje i ovaj dragi error
Probal sam sa 3 različita instalacijska CD-a, uvjek je isto - u krajnjem slučaju, dok uspijem pokrenuti instalaciju (na način da ne formatiram nego odaberem onu 3. opciju da ne dira ništa) uvijek dođe error da ne može prekopirati file!
Je moguće da je kriv LG čitač CD-a (obični CD reader), iako ne vjerujem u to?
Kaj napraviti, lud sam već oko toga, izgubil sam najmanje 8h s tim i nema pomaka!