Pitanje u vezi windowsa 7

poruka: 7
|
čitano: 1.597
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Imam jedno pitanje u vezi windowsa 7, sada trenutno imam winowse 7 ulitimate 32 bita, imam na računalu 3gb memorije, sada planiram kupiti još 8gb pa moram prijeći na winowse 7 ulitimate 64 bita, sada me zanima hoće li mi svi programi i igre raditi ako prijeđem na 64 bitne windowse ili ću morati sve formatirati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Pitanje u vezi windowsa 7
hrci24 kaže...

Imam jedno pitanje u vezi windowsa 7, sada trenutno imam winowse 7 ulitimate 32 bita, imam na računalu 3gb memorije, sada planiram kupiti još 8gb pa moram prijeći na winowse 7 ulitimate 64 bita, sada me zanima hoće li mi svi programi i igre raditi ako prijeđem na 64 bitne windowse ili ću morati sve formatirati?

da ko da nove winse instaliraš,možeš stavit sve te igre recimo na D particiju i ne formatirat ju ,a C gdje su windowsi stari foramtirat

=)
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.5.2011 18:40 (JozaxD).
16 godina
hrci24 kaže...

Da, za prelazak na 64-bitne windowse, moraš rušiti cijeli sistem i napraviti instalaciju iz početka. Što se tiče kompatibilnosti programa, svi koji su radili na 32-bitnim će raditi i na 64, tako da što se toga tiče, nemaš brige.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
16 godina

a da presnimim samo ove šta imam windowse sa novim widowsima 64bita, bez da formatiram disk? tako da mi ovi programi i igre ostanu u onom folderu windows old.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
hrci24 kaže...

a da presnimim samo ove šta imam windowse sa novim widowsima 64bita, bez da formatiram disk? tako da mi ovi programi i igre ostanu u onom folderu windows old.

svjeze instaliraj win 7...ne vidim u cemu je problem...spremi saveove na stick...igre ces lako instalirat...

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
17 godina
neaktivan
hrci24 kaže...

neće to tako ići. u mapi windows old će ostati samo windows mapa prethodne instalacije windowsa, a ne i ostali intalirani programi. tako da jednostavno najbolje instaliraj sa formatiranjem, a programe i ostalo ćeš morati sve ponovo instalirati

Atomska bubamara
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...
hrci24 kaže...

neće to tako ići. u mapi windows old će ostati samo windows mapa prethodne instalacije windowsa, a ne i ostali intalirani programi. tako da jednostavno najbolje instaliraj sa formatiranjem, a programe i ostalo ćeš morati sve ponovo instalirati

ostat će dokumenti i postavke windowsa i programa (a na osnovu toga možeš napravit nove instalacije programa)

kod mene normalno radi.....
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice