Photoshop CS4

poruka: 10
|
čitano: 4.007
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Photoshop CS4
pitanje

Pozdrav,

Imam Windows Vistu 64bit, i pokušavam instalirati trial Photoshop CS4.

Uspješno sam instalirao, no sada tek vidim da mi je instaliran  i u program files\adobe i u program files(x86)\adobe .

Znači instalirala se i 32 bit i 64 bit verzija.

Jeli to normalno... ja bih volio imati samo jednu (64bit verziju) ...pa ako je to moguće da mi netko moze reci kako jer me u instalaciji nisu upozoravali na 2 verzije.

Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Photoshop CS4

A šta imaš točno u x86/adobe?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
Photoshop CS4

ja mislim da je normalno da se instaliraju obe verzije,tako treba bit...

2 su pravila za uspjeh u životu: 1) Nikad ne reci ljudima sve što znaš.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar
DragonSoul kaže...

A šta imaš točno u x86/adobe?

Pa, imam fileove slične kao i u x64 datoteci, i iz x86 mogu pokrenuti photoshop (x86 verzija)...

Pa mi je čudno malo jer mi nije jasno zašto ako su mu recimo neki 32bitni djelovi potrebni nije samo te djelove dodao nego ovako ispada kao da je cijeli x86 skupa s x64 instalirao

x86 folder ima 270MB a x64 354MB

17 godina
Photoshop CS4

Ako koristiš 64-bitni OS onda ti se instaliraju i 32- i 64-bitna verzija.

Ako si želio samo jednu verziju da se instalira, trebao si odabrati "Custom installation" i odznačiti onu verziju koju ne želiš.

Ukoliko instaliraš dodatne plugine za Photoshop, trebaš imati na umu da plugini rađeni za 32-bitnu verziju ne rade na 64-bitnoj verziji Photoshopa, već trebaš instalirati nove plugine rađene za 64-bita.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar
klimama kaže...

Ako koristiš 64-bitni OS onda ti se instaliraju i 32- i 64-bitna verzija.

Ako si želio samo jednu verziju da se instalira, trebao si odabrati "Custom installation" i odznačiti onu verziju koju ne želiš.

Ukoliko instaliraš dodatne plugine za Photoshop, trebaš imati na umu da plugini rađeni za 32-bitnu verziju ne rade na 64-bitnoj verziji Photoshopa, već trebaš instalirati nove plugine rađene za 64-bita.

Hm, pa ja i jesam označio custom instalaciju no nije mi nigdje pisalo zelim li x64 ili x32.

Iako mislim da sam imao nešto tipa :

Photoshop CS4
   -Photoshop CS4

Kao jedan Photoshop i ispod njega još jedan za stavit kvačicu...no nisam siguran, no u svakom slučaju nije ponudio instalaciju zasebnu za x64 i x32.
16 godina
neaktivan
Photoshop CS4

a koji je najbolji photoshop od ovih 3

cs2,cs3,cs4???

0 0 hvala 0
17 godina
troglavibager kaže...

a koji je najbolji photoshop od ovih 3

cs2,cs3,cs4???

Pa CS4 naravno zato što je noviji. Neki će reći da je CS3, no to je već stvar navike i hardvera.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
16 godina
neaktivan
Photoshop CS4

pa CS4 naravno...

samo su se neki navikli na CS3 i onda dođu na CS4 i onda im puno novina i onda kažu da je bzvz....

2 su pravila za uspjeh u životu: 1) Nikad ne reci ljudima sve što znaš.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nije poanta u ne privikavanju na novine koje su dapače uvijek dobrodošle (zato se i veselimo uvijek novim verzijama) već je poanta u tome da je CS4 prepuna bugova od kojih većina nije rješena i zato nije nimalo ugodno raditi s njom ;) Dok to ne riješe, toplo preporučam CS3

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice