Photoshop CS4 problemi

poruka: 4
|
čitano: 1.600
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Photoshop CS4 problemi
pitanje

Instalirao sam PS CS4 i ima neke probleme s prikazima slike. Koristim 32-bitnu Vistu.

Izgleda da je ovaj problem samo kod prikaza, jer kad sejvam ovu sliku koja je u attachu (to je prtscr), ona je normalna.

Photoshop CS4 Photoshop CS4
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.11.2008 15:25 (cromiki).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Photoshop CS4 problemi
cromiki kaže...

Instalirao sam PS CS4 i ima neke probleme s prikazima slike. Koristim 32-bitnu Vistu.

Izgleda da je ovaj problem samo kod prikaza, jer kad sejvam ovu sliku koja je u attachu (to je prtscr), ona je normalna.

kao i svaki proizvod u zadnjih nekoliko godina ni jedan soft ne ostane na V.1.0 s razlogom.
Ja obicno pricekam pola godine i tonu updejtova dok se sve ne ispolira.
Trenutno jos uvjek koristim cijeli CS3 paket i ne pada mi na pamet stavati CS4 prije ljeta...
Arguing on the internet is like running in Special Olympics. Even if you win, you are still retarded.
17 godina
prihvaćeno rješenje
pixelatem kaže...
cromiki kaže...

kao i svaki proizvod u zadnjih nekoliko godina ni jedan soft ne ostane na V.1.0 s razlogom.
Ja obicno pricekam pola godine i tonu updejtova dok se sve ne ispolira.
Trenutno jos uvjek koristim cijeli CS3 paket i ne pada mi na pamet stavati CS4 prije ljeta...
@cromiki
Photoshop CS4 intenzivno koristi i grafičku karticu. Probaj instalirati najnovije drivere za svoju grafičku karticu, ako ih već nemaš. 
Ako to ne pomogne otiđi u Edit>Preferences>Performance i makni kvačicu pored "Enable OpenGL Drawing".
Možeš pokušati mijenjati i neke druge postavke u vezi prikaza slike.

@pixelatem 
Problemi koji se javljaju kod novoga Photoshopa CS4 nemaju toliko veze s V.1.0, nego s novim načinom aktivacije, pa pirati imaju dosta problema. 

Imam normalan (nepiratizirani, nekrekirani) Photoshop CS4 i radi bez ikakvih problema.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.11.2008 10:27 (klimama).
17 godina
neaktivan
klimama kaže...
Problemi koji se javljaju kod novoga Photoshopa CS4 nemaju toliko veze s V.1.0, nego s novim načinom aktivacije, pa pirati imaju dosta problema. 

Imam normalan (nepiratizirani, nekrekirani) Photoshop CS4 i radi bez ikakvih problema.

pa uveo sam i to u jednadzbu. Ista stvar je kada skidam i igre. Naravno demonoid ili slicni prvo budu floodani raznim polu-proizvodima a onda nakon par dana razor ili netko izbaci posteni crack... isto je i kod softwera, samo sto s svakim novim updejtom (inacicom) dolaze novi problemi vezani za aktivaciju...
Naravno pricam o nelegalnom softweru kojeg ovde koristi 90%, čast iznimkama.

Arguing on the internet is like running in Special Olympics. Even if you win, you are still retarded.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice