U zadnje vrijeme mi se dešava da komp nakon sto ga upalim oko 1 h radi normalno i onda uspori,sve počne štekati, lagati, a kad ga restartam sve se vrati u normalu... Zbog čega se to dešava?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Virusi? Skeniraj s Malwarebytesom, pa javi rezultate.
jesam,pronaslo 10 komada,izbrisao sam ih, restartao komp i nakon 1 sat opet počelo.mozda neki instalirani program radi problem ili?
Laže ko pas? šalu na stranu, meni smrdi da ti se u tih sat vremena graficka pregrije.. prije skidanja provjeri dali ti se vent na njoj okrece, skini je i ocisti je, ispusi prasinu pa probaj.
Pred mjesec i pol crkla grafička i kupio sam tu novu, nije nest posebno,pasivno hlađenje ima.bez ventilatora je, al meni za RBR i rFactor je dobra. Ne vjerujem da je zbog grafičke. Nekad mi pocne se to desavat iz cista mira a da ne igram igrice, a mogu i 3 sata igrat i neće počet štekat. Tak da neznam, ima dana i kad uopste ne šteka.
Imam i ja problem stekanja kompjutera.. Evo sad npr gledao film i 2h sve normalno radi i pocne nenormalno stekat, jedino restart pomaze.. Al to mi se jako rijetko dogada al uvijek kada gledam nesto u kmplayeru. Zafnji put se dogodilo prije mjesec dana mozda. Jel zna netko u cemu je problem