PC ne prepoznaje USB

poruka: 4
|
čitano: 1.350
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
PC ne prepoznaje USB
Ovako imam Samsung Galaxy S5 i kad bi ga prije ustekao u PC, uredno bi ga ocitalo i imao bi pristuo memoriji svog mobitela ali onda se desio problem. Ustekao sam Iphone 5 u PC i racunalo ga uopce nije propznavalo niti davalo ikakve znakove da je iphone ustekan, USB je ispravan naravno provjerio sam i sad nakon par dana ja ustegam Samsung-a u PC i pise da prijasnji USB nije bio ispravan ze da ponovno prikopcam i ja opet ukopcam Samsunga i ono opet ista poruka racunalo ga odbija te mi izbaciva neku poruku i u zagradama Kod(43).
Trazio sam razna rjesenja po netu ali nista nije upalilo Update sam sve u Device Manageru i opet nista...
Prckao sam nesto po registry-u ali nemam pristup INF mapi u Windows... i opet sam pokusavao napravit Full Control nad mapom i nije upalilo...

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
PC ne prepoznaje USB

Gotovo je nevjerojatno kako ljudi na poprilično banalne probleme uvijek nađu neka nebulozna rješenja koja počesto useru i ono što je bilo dobro.

vocap, bičz?
Moj PC  
1 1 hvala 0
8 godina
neaktivan
Re: PC ne prepoznaje USB
Ko prvo registry sam otvorio kao C plan i zanji plan ali nisam uspio i vratio sam sve kako je bilo trebalo je mjenjat samo jedan broj -.-
8 godina
neaktivan
Re: PC ne prepoznaje USB
*****Problem rjesen*****
-Nakon reinstalacije svih drajvera te ponovne instalacije i update-a nista nije pomoglo zatim sam promjenio USB kabel i automatski se spojilo... nevjerojatno ali eto sitnica...

MOZE LOCK :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice