Opterecenje procesora kod otvaranja nekih sajtova

poruka: 14
|
čitano: 3.703
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Znaci Firefox mi stvara problem prilikom otvaranja odredenih sajtova..do nedavno bi mi se komp zagusio totalno cim bi otvorio stranicu od Sportskih novosti a sad mi se isto dogada i sa net.hr ..procesor mi radi na 70% do 100% ..katastrofa...

Jel ima netko slican problem i jel imate neki savjet

Hvala unaprijed ;)

0 0 hvala 0
17 godina

Imam isti problem, ali to se događa sam na nekim stranicama. Ne znam jel to zato što ima videa, java, flasha ili slično...

I još imam problem da mi Tportal ne otvori nikada do kraja, kao da učitava slike i tako stalno, ne znam zbog čega. To mi se događa samo u Firefoxu, u IE mi ga otvara normalno...

Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa. ...:::www.lan-wars.com:::...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Opterecenje procesora kod otvaranja nekih sajt

također isti problem i kod mene. najvjerojatnije je problem u bannerima ili reklamama u flashu. tako je jednom bilo i sa bug forumom

17 godina
neaktivan

Instalirajte AdBlock Plus i noScript FF dodatke, sve će se brže učitavati.

+ Doprinose sigurnosti...

Jaunty user :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma to je zbog silnog smeca na sajtovima. Tweakaj FireFOx ako zelis bolje prepormanse. Ali pripazi da nebi ga pokvario skroz.

http://www.tweakguides.com/Firefox_1.html

Audaces fortuna iuvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nedIm kaže...

Instalirajte AdBlock Plus i noScript FF dodatke, sve će se brže učitavati.

+ Doprinose sigurnosti...

Evo sad sam bas htio postat kak iam instaliran No script..pa da pitam jel mozda to zbog njega..ako on bloka nesto pa dolazi do nekog konflikta il sta ja znam cega???

Edit: upravo sam probao iskljucit No script al ne pomaze :(
Zaboravio sam spomenut jos nesto.. ak otvorim 2 taba u FF-u (Bug, net.hr) onda je situacija sljedeca.. ak je u prvom planu Bug forum onda je proc na nekih 15% (s tim da iam jos par programa upaljenih trenutno) ...cim se prebacim na net.hr on odmah skace na nekih 90% ..znaci dok taj tab nije u prvom planu..ne smeta nista..moze bit i dalje otvoren..bloka mi tek kad kliknem na taj tab
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.5.2009 20:55 (B-52).
16 godina
neaktivan

Sknite Chrome. Malo troši i brz.

Audaces fortuna iuvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Koji OS koristite?

Probajte instalirati svježu verziju flash player-a, te Silverlight-a.

0 0 hvala 0
17 godina

Ja XP SP3. A budem probao novi silverlight, flash imam najnoviji pa javim jel pomoglo što.

Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa. ...:::www.lan-wars.com:::...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
B-52 kaže...

Znaci Firefox mi stvara problem prilikom otvaranja odredenih sajtova..do nedavno bi mi se komp zagusio totalno cim bi otvorio stranicu od Sportskih novosti a sad mi se isto dogada i sa net.hr ..procesor mi radi na 70% do 100% ..katastrofa...

Jel ima netko slican problem i jel imate neki savjet

Hvala unaprijed ;)

srolaj malo prema dole na tim stranicama ili se makni s naslovnice i neće bit na 100 %,to je normalno. ".gutaju " reklame...
moljac
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.5.2009 23:34 (seneka).
16 godina
neaktivan
seneka kaže...
srolaj malo prema dole na tim stranicama i neće bit na 100 %,to je normalno. ".gutaju " reklame...
 zato što ti objekti u flashu koji prave probleme onda nisu vidljivi i ne utječu na aktivnost proca
16 godina
neaktivan

Da, koji procesor imas? Cijelo vrijeme o njemu a nitko ni P o procesoru. Nebi ti se trebalo smrzavat toliko. Ako imas konekciju dobru koja ti skine stranicu za sekundu nebi trebalo bit problema. Isprobavaj razne web stranice. IGN, neki forum, i tako pa javi koliko je trebalo. Restiraj ruter. Komp. Isprobavaj razne stvari.

Audaces fortuna iuvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Canassob kaže...

Da, koji procesor imas? Cijelo vrijeme o njemu a nitko ni P o procesoru. Nebi ti se trebalo smrzavat toliko. Ako imas konekciju dobru koja ti skine stranicu za sekundu nebi trebalo bit problema. Isprobavaj razne web stranice. IGN, neki forum, i tako pa javi koliko je trebalo. Restiraj ruter. Komp. Isprobavaj razne stvari.

ma koji cpu? stvar je u flashu!
vec je to bilo i na bugu (jedna flah reklama je ubijala procesore)
mozda da ti silni flash developeri vise paze.....
16 godina
neaktivan

A neznam. Kako njemu toliko ubija procesor kad nama ne? Nek linka stranice pa da vidimo.

Audaces fortuna iuvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice