Ne mogu pronaci drivere za wifi

poruka: 4
|
čitano: 6.414
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Ovako..

Kupio sam jucer laptop Samsung NP355e5c-a01hs koji je na sebi imao instalirani original windows 8.

Nije mi se svidio i istalirao sam original windows 7 ultimate 64 bitnu verziju i sve drivere mi je instaliralo osim ovih:

ethernet controller, network controller, SM bus controller, universal serial bus usb sonctroler

Pokusao sam spojiti i lan kabel ali nista, a sa osmicom je sve radilo normalno.  Moze mi neko reci gdje mogu pronaci ove drivere na netu jer ja ih nigdje ne mogu pronaci ili kako da rijesim taj problem. Bio bih mu jako zahvalan.

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()

0 0 hvala 0
12 godina

Jel si probao instalirati drivere za Windows 8? Ponekad prođe. :)

LAN normalno da ti ne radi jer driver za network controller nije instaliran.

Možeš i probati preko hardware ida naći drivere baš od proizvođača komponente ako ima.

Inače proizvođači to namjerno rade, nema drivera za sedmicu jer se laptop isporučuje s osimocom. Ako ništa ne uspiješ morat ćeš instalirati Windows 8.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Ne mogu pronaci drivere za wifi

Ne možeš ih naći ,jel ih nema. Tvoj model se prodaje samo kod nas i samo sa Windows 8.

Ali i ti driveri bi trebali raditi na Sedmici ,pošto nema puno razlike između OS-ova.

Ako ne radi ,sorry ,vraćaj se na Osmicu. Samo se nadam da imaš instalaciju.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
11 godina
neaktivan

Pozz svima,  dns sam imo isti problem i nakon 2h zezancije s time, odlucio sam skinut samo wlan driver da dobim internet access kako bi mogo dalje sve ostalo skinut sa sugavim softverom od samsunga. Enivejz, samsung koristi atherosovu karticu pa eto dolje drivera... nakon toga je sve pis of kejk :)

nebu nas samsung tak lako uspio slomiti :)

WLAN_Atheros_Win7_9.2.0.470.ZIP

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice