Namještanje tipke da odsvira zvuk

poruka: 5
|
čitano: 766
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan

Koristim Logitech G910 i zanima me kako napraviti da jedna od G-tipki(Dodatne tipke na tipkovnici namjenjene da se programiraju da izvše neku zadanu akciju) na tipkovnici zasvira zvuk kada ju stisnem. Uspio sam namjestiti da odsvira zvuk(MLG horn), dugacak 3 sekunde, ali problem je u tome da bi se zvuk odsvirao mora se otvoriti taj .mp3 fajl, a ja zelim da se nista ne otvara već da se samo zvuk odsvira. Po mogućnosti bi bilo najbolje ako se moze to srediti u Logitech gaming softwareu. Ne zanimaju me programi koji moraju biti upaljeni da bi to radilo(naravno osim Logitech softwarea). Znadete li mozda neko rješenje?

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Namještanje tipke da odsvira zvuk
Zalemi zice za tu tipku i za sintisajzer

1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Bravo, daj si pet

11 godina
neaktivan
pohani kaže...

Bravo, daj si pet

Ako ne moze u logitech software-u u kojem to zelis onda ne moze. 

16 godina
neaktivan

a) mapiraj u logitechovom softveru taj gumb na nesto sto ti ne treba, i onda trk na https://autohotkey.com/ i sklepat skripticu od 10ak linija koja ce ti tu nepotrebnu funkciju mapirat na to da pustis kakav zvuk

b) ako logitechov software dozvoljava da pod gubme mapiras aplikacije, napravi si shortcut na VLC s prvim argumentom koji sadrzi putanju na audio datoteku i uputu da ne pokrece GUI (sort of...) , npr "vlc.exe --intf dummy mojaPjesma.mp3"

postoji jos gro nacina kako postici tu funkcionalnost...

mojpismonosa
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.5.2017 6:55 (Mojpismonosa).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice