Micro sd memory card PROBLEM

poruka: 7
|
čitano: 9.240
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Imam problem sa micro sd karticom za mob. 512 MB je. Ubacim je u mobitel (SAMSUNG) i kaze memorijska kartica ucitana,a kad odem na mobu u memorijsku karticu pita me format? da, ne? kliknem ne i nece uci, kliknem da i kaze greska! Sada ja prikljucim mob na komp i nece je ni ucitat! Skinio sam SAMSUNG PC studio i idem preko njega uci u mem karticu i kaze opet neka greska... UGL. sada uzeo drugi mob i kad u taj drugi SAMSUNG ubacim karticu on zasteka! Opet uzeo drugi mob i ista stvar ko i s prvim! OMG ... Jel ima spasa toj mem. ako netko zna ili je imo slican problem... ( sad imam od 2gb u mobu ali nije vazno tjeo bih je popraviti)....

HVALA UNAPRIJED!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Micro sd memory card PROBLEM
MatejCro kaže...

Imam problem sa micro sd karticom za mob. 512 MB je. Ubacim je u mobitel (SAMSUNG) i kaze memorijska kartica ucitana,a kad odem na mobu u memorijsku karticu pita me format? da, ne? kliknem ne i nece uci, kliknem da i kaze greska! Sada ja prikljucim mob na komp i nece je ni ucitat! Skinio sam SAMSUNG PC studio i idem preko njega uci u mem karticu i kaze opet neka greska... UGL. sada uzeo drugi mob i kad u taj drugi SAMSUNG ubacim karticu on zasteka! Opet uzeo drugi mob i ista stvar ko i s prvim! OMG ... Jel ima spasa toj mem. ako netko zna ili je imo slican problem... ( sad imam od 2gb u mobu ali nije vazno tjeo bih je popraviti)....

HVALA UNAPRIJED!

Nemam bas puno iskustva SD karticama,ali mozda se treba formatirati,posto je nova(ako je nova)!

Dakle,probaj stisnuti YES!

15 godina
neaktivan

esi ti cohav? pise ljepo da idem formatirat i kaze greska!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sumnjam da ju mozes spasiti, nisam tocno citao al probaj ubaciti u komp pa formatirati.
Mislis da me je briga jer imam 1 zvjezdicu??

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

kako da je ubacim u komp osim bez mobitela i kabla to sam vec probo!?!?!?!?!?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Micro sd memory card PROBLEM
MatejCro kaže...

kako da je ubacim u komp osim bez mobitela i kabla to sam vec probo!?!?!?!?!?

S čitačem kartica?

Ali vjerojatno je otišla, meni jednom pukla kartica, prepoznaje ju i komp i mobitel ali nema šanse da nešto pročitaju s nje.

12 godina
neaktivan

I ja imam takav slučaj baš danas mi se to desilo. Odjednom je prestala raditi i više neznam kako vratiti podatke s kartice. Nemogu formatirat niti ništa. To znači da je kartica odradila svoje ili ima spasa?  Molim da mi odgovorite ako znate jer imam dosta važnih podataka, u pitanju je 32GB kartica koja nije baš bila jeftina.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice