Ovako, imam jednu stvar koja me živcira otkad sam rušio windowse, a nisam se tom sitnicom nikad bavio,pa mi treba vaša pomoć:
-znate ono kad recimo iz msn-a, painta, neta, iz bilo kojeg programa ili stranice - otvarate foldere sa svog compa, pa tražite to nešto da bi stavljali gdje trebate. E sad, prije mi je bilo da mi pamti folder iz kojeg sam uzimao. Primjer, u paintu sa diska D (inače mi otvori odmah disk C, ali sve stvari držim na disku D), otvaram da bi uzeo neku sliku i stavio - i sad moram otići na my computer,pa na disk D,pa na određeni folder,da bi došao do foldera da bi uzeo određenu sliku, e sad: prije mi je bilo da mi to ostane u memoriji (dokle god mi je comp upaljen), da kad god otvroim da mi uđe u taj folder, da ne moram stalno praviti iste puteve za svaku sliku il šta god...al otkad sam rušio windowse, to mi više ne pamti...i sad svaki put moram taj put prevaljivat da bi uzimao slike.
- Pa mene zanima dal se ima gdje za naštimat da mi memorira to, da ne moram stalno odlazit na disk D i sve te puteve proći za svaki dokument koji trebam...?